Gezond bewegen en afvallen

Fitter, gezonder en slanker? Met het programma ‘Gezond bewegen & afvallen’ werkt u aan een gezonde(re) levensstijl. Door de juiste combinatie van voeding en sporten wordt u niet alleen fitter, maar verliest u ook de overtollige kilo’s. En dat onder persoonlijke begeleiding.

Lees verder

Doel programma

Uw gewicht onder controle krijgen, kost soms moeite. Met overgewicht kunt u niet vrijuit bewegen, waardoor u op lange termijn gezondheidsklachten ontwikkelt. Gezond bewegen & afvallen helpt u verantwoord afvallen en uw gewenste gewicht blijvend te bereiken. Onder begeleiding van een fysiotherapeut en diëtist van Revalidatie- & Behandelcentrum Samen komt u op de juiste manier in beweging. Samen helpen wij u uw voedings- en beweegpatroon te verbeteren. Zodat u uw gewenste gewicht bereikt en behoudt.

Inhoud programma

Gezond bewegen & afvallen is een persoonlijk afval- en beweegprogramma van drie maanden. U start met een uitgebreide intake door de diëtiste en fysiotherapeut. Tijdens deze intake kijken we naar uw gewicht, meten we uw energiebehoefte, BMI en vetpercentage en stellen we een persoonlijk trainings- en voedingsschema op. Daarbij krijgt u dieetadviezen.

Een keer per week vindt er een groepstraining plaats onder begeleiding van een fysiotherapeut. Daarnaast gaat u minimaal twee keer per week individueel met uw persoonlijke trainingsschema aan de slag. De trainingen vinden plaats bij Samen Fitness in Schagen. Samen Fitness beschikt over een prachtige fitnesszaal, met apparaten die zich aanpassen aan uw trainingsprogramma en heel makkelijk te gebruiken zijn.

Tussentijdse metingen

In de drie maanden dat u met het programma bezig bent, vinden er twee extra meet- en weegmomenten plaats. Dit om uw voortgang goed in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen. De afspraken hiervoor worden tijdens de intake met u ingepland.

Vervolg

Wanneer u de drie maanden van gezond bewegen & afvallen heeft afgerond, is het mogelijk dit maandelijks te verlengen. Zo werkt u optimaal aan uw gezondheid en blijft u fit.

Kosten programma

De kosten voor dit drie maandelijkse programma zijn €99,-, exclusief eenmalig €12,50 inschrijfgeld.
Bent u al lid van Samen Fitness? Dan betaalt u slechts €25,-, zonder inschrijfgeld. Ook leden van de Samenpas betalen geen inschrijfgeld. Meer weten over de Samenpas? Klik dan hier.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over gezond bewegen & afvallen of u direct aanmelden? Neem dan contact via 0224-211149 of mail naar behandelcentrum@woonzorggroepsamen.nl.