Dagactiviteiten

U woont zelfstandig. Maar u wordt ook wat ouder. Misschien heeft u behoefte aan een nuttig en gezellig samenzijn met extra ondersteuning. Dan kunt u terecht bij de dagactiviteiten.

Lees verder

Bij de dagactiviteiten kunt u één of meerdere dagen per week doorbrengen voor een nuttig en gezellig samenzijn met extra ondersteuning. Zo wordt er tevens structuur in uw leven gebracht. Dankzij de dagactiviteiten kunnen mensen veelal langer zelfstandig blijven wonen.

Zinvolle dagbesteding

Onder professionele begeleiding van ervaren beroepsbegeleiders en vrijwilligers krijgt u een zinvolle dagbesteding aangeboden. Zo wordt er samen gegeten en diverse, op maat aangeboden, activiteiten georganiseerd. Wilt u bijvoorbeeld een stuk fietsen, wandelen of ontspannen vissen, dan kan dat. Daar waar nodig, wordt ook behandeling geboden.

Ontlasten van mantelzorgers

Als iemand naar de dagactiviteiten gaat, biedt dit een eventuele partner en andere mantelzorgers de gelegenheid om even op adem te komen en zodoende de zorg voor hun naaste langer vol te houden.

Locaties

Wij bieden dagactiviteiten in onze locaties De Bron in Schagen, De Zandstee in 't Zand, Keijzershoff in Anna Paulowna, en Angelapark in Warmenhuizen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dagactiviteiten? Neem dan contact via 088 - 619 4100 of mail naar zorgbemiddeling@wzgsamen.nl.

Om een impressie te krijgen van onze dagactiviteiten, kunt u onderstaand filmpje bekijken.