28 september 2017

11 oktober open huis Samen Fitness

​Op woensdag 11 oktober van 15.00 tot 17.00 uur houdt Samen Fitness, onderdeel van Revalidatie- & Behandelcentrum Samen een open huis. Bezoekers kunnen tijdens de open dag kennis maken met groepstrainingen, het programma gezond bewegen en afvallen en ons nieuwe product bewegen in warm water.

Lees verder

Onze nieuwe beweegagogen Joyce en Puck geven, onder het genot van een gezond hapje en drankje, informatie over de diverse mogelijkheden van onze fitnesszaal. Bovendien maken bezoekers kans op een maand gratis sporten.

Samen Fitness beschikt over een prachtige fitnesszaal, met apparaten die zich aanpassen aan een persoonlijk trainingsprogramma en heel makkelijk te gebruiken zijn. Met behulp van een trainingsprogramma op maat kunnen leden sporten wanneer het hen uitkomt, want Samen fitness heeft ruime openingstijden.

Samen Fitness
Samen Fitness is fitness voor de wat oudere doelgroep. Gezellig sporten in een kleinschalige omgeving, onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bewegingsagogen Joyce & Puck: “We horen van onze leden vaak terug dat zij het sociale aspect van Samen Fitness zo fijn vinden. Het gaat veel mensen niet alleen om het sporten, maar om het praatje dat zij maken met de andere sporters. Dat we altijd gratis koffie en thee schenken wordt ook zeer gewaardeerd!”

Samen Fitness is gevestigd in Revalidatie- & Behandelcentrum Samen, Jacob Ruysdaellaan 30, 1741 KW in Schagen.