Gespecialiseerd Verpleegkundigen

Binnen Samen zijn verschillende gespecialiseerd verpleegkundigen werkzaam. Zij verlenen niet alleen verpleegkundige zorg, maar bieden ook ondersteuning aan de zorgverlening en de behandeling bij complexe zorg- en behandelvragen met betrekking tot een aandachtsgebied.

Lees verder

De gespecialiseerd verpleegkundigen fungeren als een adviseur/expert/vraagbaak Samenbreed. Binnen Samen hebben we gespecialiseerd verpleegkundigen voor onderstaande aandachtsgebieden:

 • GGZ verpleegkundigen
 • Palliatieve en oncologische zorg
 • Gespecialiseerd wondverpleegkundigen

GGZ Verpleegkundigen
Onze GGZ Verpleegkundigen zijn voor alle locaties van Samen inzetbaar als adviseur voor de (thuis)zorgteams. Zij richten zich met name op het ondersteunen van de zorgverleners bij complexe zorg- en behandelvragen van de cliënten met als doel het optimaliseren van de kwaliteit van zorg en welzijn rondom de cliënten. Ook geven zij persoonlijke begeleiding aan bewoners en familieleden van mensen met een psychiatrisch verleden al dan niet gecombineerd met probleemgedrag. De GGZ Verpleegkundigen geven scholingen en trainingen op het gebied van hun specialismen en functioneren als gesprekspartner voor de behandelaars en mantelzorgers.

Palliatieve en oncologische zorg
De gespecialiseerd verpleegkundige palliatieve en oncologische zorg zijn inzetbaar binnen de gehele organisatie bij zowel de langdurige zorg als thuiszorg. De verpleegkundigen kijken objectief mee met de zorgmedewerker in het dossier en op de werkvloer. De combinatie van kennis in de thuiszorg, wijkverpleegkundige, langdurige zorg, hospice care en ziekenhuiservaring maakt dat zij alles in huis hebben om de palliatieve en terminale cliënt goed te kunnen begeleiden samen met hun naasten, de des betreffende zorgverleners en (huis) artsen.

Gespecialiseerd wondverpleegkundigen
De gespecialiseerd wondverpleegkundigen zijn in de hele organisatie inzetbaar en gespecialiseerd in vragen rondom wondzorg. De wondverpleegkundigen begeleiden en adviseren cliënten bij complexe wonden en ondersteunen collega’s die de reguliere wondzorg uitvoeren.

Consulent gedrag en positieve gezondheid
De consulent gedrag en positieve gezondheid is inzetbaar voor alle locaties van Samen en als adviseur voor de (thuis)zorgteams. De consulent gedrag en positieve gezondheid richt zich met name op het ondersteunen van de zorgverleners bij complexe zorg- en benaderingsvragen van de bewoners/cliënten op het gebied van dementie, met als doel het optimaliseren van de kwaliteit van zorg en welzijn rondom de bewoners/cliënten, zodat zij meer kwaliteit van leven ervaren.

Positieve gezondheid past daar heel goed bij. We willen als organisatie graag werken met het model positieve gezondheid als basis, omdat dit goed bij onze visie past. De consulent gedrag en positieve gezondheid geeft trainingen, doet gesprekken en is contactpersoon voor Samen in het regionetwerk “Noordkop gezond voor elkaar”.

 
 

Onze gespecialiseerd verpleegkundigen

 
 • Jan Peter Koeten

  Jan Peter is GGZ Verpleegkundige. (BIG: 99032155930)

 • Jennifer Kaandorp

  Jennifer is GGZ verpleegkundige. (BIG: 19914719130)

 • Annemieke Verresen

  Annemieke is Verpleegkundige palliatieve en oncologische zorg. Daarnaast is Annemiek voorzitter van de Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad (VAR). (BIG: 59909200630)

 • Marjolijn Mouton

  Marjolijn is Verpleegkundige palliatieve en oncologische zorg. Daarnaast is Marjolijn vicevoorzitter van de Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad (VAR). (BIG: 39058034830)

 • Nynne Janse

  Nynne is Gespecialiseerd Wondeverpleegkundige. (BIG: 49913903430)

 • Wilma Levendig

  Wilma is Consulent gedrag en positieve gezondheid

 •