Fysiotherapie

Fietsen, lopen, bukken, u denkt er eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of een chronische aandoening. U vraagt zich af hoe u zo snel mogelijk alles weer kunt doen zoals voorheen, zonder pijn en belemmeringen. Of hoe u zo goed mogelijk kunt blijven bewegen ondanks uw chronische aandoening.

Lees verder

Bewegen is belangrijk voor iedereen die zich goed wil voelen. Ook als u ouder wordt of iets onder de leden heeft. Onze fysiotherapeuten helpen u hierbij. Zij begeleiden u bij het zo optimaal mogelijk uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten en/of hobby's. U kunt bij ons terecht voor individuele fysiotherapie of meedoen aan een van onze beweegprogramma's.

Gespecialiseerd in de ouder wordende mens

Wij beschikken over specifieke kennis voor de revalidatie en behandeling van de meest voorkomende aandoeningen bij de ouder wordende mens. Denk hierbij aan de ziekte van Parkinson, Multiple Sclerose, CVA (beroerte), dementie, COPD, een nieuwe knie, heup of amputatie. Ook zijn we aangesloten bij het ParkinsonNet en we hebben een samenwerkingsverband met de neurologen van het Noordwest Ziekenhuis.

Onze fysiotherapeuten werken in en vanuit Revalidatie- & Behandelcentrum Samen dat gevestigd is in Schagen, maar onze fysiotherapeuten komen ook bij u thuis. Ook als u (nog) geen gebruik maakt van de zorg- en dienstverlening van Samen kunt u bij onze fysiotherapeuten in behandeling.

Fysiotherapie kan vergoed worden vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Hoeveel behandelingen u precies vergoed krijgt, is afhankelijk van uw verzekerde pakket. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

 
 

Onze fysiotherapeuten

 
 • Anneke Reenders

  Anneke behandelt mensen uit de regio Schagen (BIG: 69062096704)

 • Judith Blank

  Judith behandelt mensen uit de regio Schagen en Hollands Kroon

 • Nico van Leeuwen

  Nico behandelt mensen die tijdelijk op de revalidatie-afdeling verblijven (BIG: 89045153104)

 • Jan Post

  Jan behandelt mensen die langdurig in Magnushof wonen (BIG: 59040551804)

 • Renée Blok

  Renée behandelt mensen uit de gemeente Hollands Kroon (BIG: 19033152604)

 • Remco Fiege

  Remco behandelt mensen die revalideren bij Samen (BIG: 19912216804)

 • Robin Stuijt

  (BIG: 19912720701)

 •