29 mei 2017

Woonzorggroep Samen en Wonen Plus Welzijn starten gezamenlijk met Doet en Ontmoet

Start op locatie Keijzershoff en Parkzicht

Lees verder

Vanaf juni 2017 gaan Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen het concept Samen Meedoen intensiever aanbieden. Op vrijdag 9 juni start de eerste gezamenlijke Doet & Ontmoet op locatie Keijzershoff, Vreedenhoff 64 in Anna Paulowna. Iedere vrijdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur staat de koffie klaar en zijn onze vrijwilligers aanwezig voor een hartelijk ontvangst. Op dinsdag 13 juni van 9.30 tot 12.00 uur start de Doet en Ontmoet in Parkzicht, Parkzicht 11 in Hippolytushoef.

Doet en Ontmoet
Doet en ontmoet zijn inloopbijeenkomsten waarbij ontmoeting, iets samen met andere mensen doen en andere mensen leren kennen, centraal staat.
Een goede gelegenheid om (nieuwe) mensen te ontmoeten en met elkaar allerlei activiteiten te bedenken en ondernemen. Doet en Ontmoet is een initiatief van Samen Meedoen: een samenwerking tussen Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen.

Doet en Ontmoet is vrij toegankelijk, voor iedereen en voor alle leeftijden. U betaalt alleen voor de consumpties. Dus loop gewoon eens binnen en ervaar zelf hoe verrassend leuk en gezellig deze ochtenden kunnen zijn.

Wilt u meer weten over Doet en Ontmoet? Of heeft u interesse om u in te zetten als vrijwilliger om de bezoekers een warm welkom te heten en samen met hen de bijeenkomst vorm te geven?
Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn

Servicepunt Anna Paulowna

Tel.: 0223 535826

Bereikbaar: ma t/m vrij 09:00 - 12:00 uur

Mail: annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl

Servicepunt Hippolytushoef

Tel.: 0227 591570

Bereikbaar: ma t/m vrij 9:00 -12:00 uur

Mail: wieringen@wonenpluswelzijn.nl