22 november 2017

Winnares een maand gratis sporten neemt prijs in ontvangst

Bij de Open Dag van Samen Fitness van 11 oktober 2017 is er een maand gratis sporten verloot bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen. De prijswinnares nam woensdag 22 november haar prijs in ontvangst.

Mevrouw Alie Rozing-Kuyper uit Schagen was de gelukkige winnares. Blij verrast nam zij om woensdag 22 november om 10:00 uur haar prijs in ontvangst. Zij kan genieten van een maand lang gratis sporten. De prijs werd overhandigd door de bewegingsagogen van Revalidatie- & Behandelcentrum Samen, Joyce Admiraal en Puck Klaver.

Samen Fitness

Samen Fitness is onderdeel van Revalidatie- & Behandelcentrum Samen. Samen Fitness is fitness voor de wat oudere doelgroep en beschikt over een prachtige fitnesszaal, met apparaten die zich aanpassen aan uw trainingsprogramma en heel makkelijk te gebruiken zijn. U kunt alleen komen sporten of samen. Wanneer het ú uitkomt, want we hebben ruime openingstijden.


Over Revalidatie- en Behandelcentrum Samen

Revalidatie- en Behandelcentrum Samen is onderdeel van Woonzorggroep Samen. Het centrum richt zich specifiek op de oudere revalidant, die gevolgen ondervindt van een ziekte, aandoening of ongeval. In het bijzonder mensen met CVA, electief, trauma en amputatie.

Naast poliklinische behandelingen door onze fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten, kunnen mensen tijdelijk bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen verblijven om te revalideren. Het centrum is gevestigd in Schagen, maar de behandelaren komen ook bij mensen thuis.