08 oktober 2019

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor al onze locaties. Zonder vrijwilligers kunnen wij niet de huidige kwaliteit van zorg en veelheid aan activiteiten bieden. Onze vrijwilligers vervullen een belangrijke rol, niet alleen vanwege de ondersteuning die zij onze bewoners bieden, maar ook als brug naar de maatschappij.

Lees verder

Voor onze locatie De Elshof zijn we op zoek naar vrijwilligers met name voor de middag en de weekenden. U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld door te helpen bij de activiteiten die we organiseren voor groepen, maar ook op individueel niveau. Een bewoner bij ons zou het al fantastisch vinden als er iemand is met wie de krant gelezen kan worden, of als er even een korte wandeling wordt gemaakt.

Als vrijwilliger zet u zich niet alleen in voor een ander, u krijgt er zelf ook veel waardering voor terug. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij De Elshof? Neem dan even contact op met teamleider Judith de Ridder via j.dridder@woonzorggroepsamen.nl.

Ook voor onze andere locaties zoeken wij vrijwilligers. Bent u geïnteresseerd? Kijk dan eens hier bij onze vacatures voor vrijwilligers.