09 december 2019

Uitnodiging ParkinsonCafé 17 december

Op 17 december vindt de jaarafsluiting van het ParkinsonCafé plaats in Schagen, locatie De Nieuwe Nes, Schoenmakerspad 1. Het ParkinsonCafé voor de regio Noord-Holland Noord is een initiatief van vrijwilligers van de Parkinsonvereniging samen met therapeuten van ParkinsonNet en is bedoeld voor mensen met de ziekte van Parkinson en Parkinsonismen, hun partners/mantelzorgers en belangstellenden.

Lees verder

Wat kunt u verwachten?
Eerst blikken we terug op het afgelopen jaar: wat ging goed, wat kan beter, wat verwacht u voor de komende jaren? Daarna stellen we het Parkinsonteam van het Revalidatie & Behandelcentrum Samen aan u voor en presenteren zij kort wat ze voor u kunnen betekenen. Als vervolg hierop willen we heel graag van u horen welke onderwerpen u de komende jaren graag aan bod ziet komen. Neem uw goede ideeën mee naar het Café. We sluiten af met een hapje en een drankje. De toegang is gratis. We zien u graag op dinsdag 17 december!


Let op! De bijeenkomst vindt plaats bij de Nieuwe Nes
Adres: Schoenmakerspad 1, 1741 XM, Schagen

Programma:

09:30 Inloop met koffie/thee
10:00 Welkom en terugblik op 2019
10:10 Parkinsonteam Revalidatie &
Behandelcentrum Samen
10:35 Inventarisatie onderwerpen voor volgend jaar
10:45 Pauze
11:00 Vervolg inventarisatie
11:30 Drankje en een hapje
12:00 Sluiting
Wij hopen u te kunnen begroeten!

Waarom een Parkinson Café?
Mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonisme en hun omgeving hebben behoefte aan goede medische informatie en persoonlijke zorg, maar ook aan uitwisseling van ervaringen en ideeën met lotgenoten. Het ParkinsonCafé is als een ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(isme) en direct betrokkenen een veilige en plezierige omgeving, waarin je elkaar kunt inspireren om ondanks de ziekte een prettig, volwaardig leven kunt leiden.

Over Woonzorggroep Samen
Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, behandeling en
welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen zet zich er, met 1600 medewerkers en vele vrijwilligers, elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen én een scala aan activiteiten. De zorg is en blijft mensenwerk waarbij warmte en persoonlijke aandacht centraal moet staan. De cliënten van Woonzorggroep Samen gaan voor die persoonlijke aanpak. Overigens is Woonzorggroep Samen er niet alleen voor ouderen. Met professionele behandeling en revalidatie richt zij zich op volwassenen van alle leeftijden. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 088-619 4100.