14 augustus 2017

Roels Beestenboel bij Magnushof

Op 30 augustus 2017 komt Roels Beestenboel op locatie Magnushof in Schagen, om alle cliënten een fijne dag te bezorgen. Dit is tot stand gekomen na een donatie van Rotary Wieringerland.

Lees verder

Rotary Wieringerland kan deze donaties doen doordat zij kleding inzamelen. De bekende gele bakken in Hollands Kroon. De opbrengst van de ingezamelde kleding wordt door de Rotary Wieringerland gebruikt voor goede doelen. Dit keer geven zij een donatie aan locatie Magnushof in Schagen. Magnushof verzamelt kleding in voor Rotary Wieringerland en als dank daarvoor hebben zij een donatie gedaan van € 1500,-. Een gedeelte van het geld besteden zij aan een dagje met de dieren van Roels Beestenboel.

Al een keer eerder zijn zij op locatie Magnushoef geweest en dit was een groot succes. Mensen met dementie beleven veel plezier aan het kunnen aanraken en zien van dieren. Dit keer is geïnventariseerd bij de bewoners wat zij leuk zouden vinden en daar kwam Roels Beestenboel naar voren. De meeste bewoners van de huizen van Samen hebben allemaal in de omgeving gewoond en hebben veel betekent voor de gemeenschap.

Op 30 augustus om 11.00 uur wordt de cheque van € 1500,- officieel overhandigd door de voorzitter van de Rotary Wieringerland, Marleen Butijn.