01 maart 2018

Opening Grand Café De Ontmoeting groot succes

Vanmiddag is officieel De Ontmoeting in Magnushof groots geopend. Na maanden van verbouwen staat er een fantastisch mooi Grand Café en dit werd vanmiddag door niemand minder dan Willeke Alberti geopend.

Lees verder

De verbouwing is begin november gestart. De toenmalige centrale ruimte was sterk verouderd en toe aan vervanging. Met de nieuwe Ontmoeting hebben wij een fijne ontmoetingsplek gecreëerd voor bewoners, gasten, medewerkers en vrijwilligers. De Ontmoeting heeft een huiselijk sfeer met een open haard, een sfeervolle lounge met nieuw meubilair en een fotowand met herkenbare foto’s uit de omgeving.

Het Nationaal Ouderenfonds
Het optreden van Willeke Alberti is mede mogelijk gemaakt door het Premieplan van Nationaal Ouderenfonds. Het Premieplan is een initiatief van Nationaal Ouderenfonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Voor meer info: www.ouderenfonds.nl/premieplan

Het Ouderenfonds steunt kwetsbare ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de Zilverlijn, de OuderenOmbudsman (0800 - 1325, gratis), kerstdiners en stranduitjes. Alles is hierbij gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.