09 september 2019

Nieuwe opleiding Verzorgende IG dementiezorg

WarmThuis, Woonzorggroep Samen en de Reigershoeve bieden topzorg aan mensen met dementie. We zijn op zoek naar mensen met passie, lef en energie die een opleiding Verzorgende IG op de werkplek willen volgen.

Lees verder

Werken in de zorg

Elke werkdag in de zorg is anders. Wat wel hetzelfde is, dat jij en de bewoners er iedere dag gewoon een fijne dag van maken. Er is tijd voor echt contact. Wil je zien hoe mooi het werken met mensen met dementie is? Bekijk de film “Mooi Werk” via: www.warmthuis.nl

Zoeken we jou?

Altijd al willen werken in de zorg?! Ben je 21 jaar of ouder, in het bezit van een diploma op mbo-niveau 2 of hoger en wil je je graag laten omscholen? Heb je een rijbewijs of eigen vervoer? Kan jij omgaan met de digitale middelen die tijdens het werk en de opleiding gebruik worden? Ben je flexibel inzetbaar? Dit is je kans!

Wat bieden wij jou?

- Begeleiding door enthousiaste medewerkers;
- Een dienstverband bij WarmThuis (4 opleidingsplaatsen beschikbaar),Woonzorggroep Samen (2 opleidingsplaatsen beschikbaar), Reigerhoeve (2 opleidingsplaatsen beschikbaar)
- Een salaris conform cao VVT;
- Je studie wordt betaald (start van de studie is 11 november);
- Je krijgt een dienstverband van 24 tot 32 uur, in overleg.

Hoe ziet die opleiding eruit?
De opleiding sluit helemaal aan op de visie en werkwijze van WarmThuis, Woonzorggroep Samen en de Reigershoeve. Persoonsgerichte zorg voor mensen met dementie staat centraal. In plaats van op school vindt het leren vooral plaats op de werkplek, met inspirerende opdrachten die je opleiden tot verzorgende IG dementiezorg. De opleiding is landelijk erkend en je krijgt hiervoor naar afloop een diploma. Je bent verzekerd van een baan, nu en in de toekomst. In samenwerking met Horizon College en ROC Kop NH.

Wil je meteen solliciteren?
Dit kan door een brief voor 25 september te sturen met je cv en een korte motivatie aan info@fieldlabdementie.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met WarmThuis via 06-10833073 (ma./vr. 8.30 tot 14.00) of bij Samen via 06-13346920 (ma., di. en do. 8.30 tot 13.00)