14 februari 2018

Nieuwe exposities in De Bron

In De Bron hangt tot 5 april een expositie van de werken van de cursisten van de maandagochtendgroep van Schilderclub Dirkshorn en een expositie van een actieve schilderclub bestaande uit Alie de Winter, Hanneke Peetoom, Marianne Momberg en Nel de Gorter. U kunt de schilderijen bewonderen in De Bron, Kogerlaan 36a in Schagen.

Schilderclub Dirkshorn

Schilderclub Dirkshorn is actief van september tot april en heeft verschillende lesgroepen, zowel overdag als ’s avonds. Iedereen is welkom, beginner of gevorderd, jong of oud. Iedere cursist mag op zijn of haar eigen manier aan een (vrijblijvende) opdracht werken of zelfstandig werken. Iedereen werkt op zijn eigen niveau, op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Individuele begeleiding is mogelijk. De schilderclub werkt uitsluitend met vrijwilligers zodat de contributie laag gehouden kan worden.
Locatie: 't Centrum
Stroet 80
1744GM, Sint Maarten

Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Tiny Roozendaal via 0226 – 42 21 71 of een mail sturen naar johanroozendaal@planet.nl.

Alie de Winter, Hanneke Peetoom, Marianne Momberg en Nel de Gorter

Alie de Winter, Hanneke Peetoom, Marianne Momberg en Nel de Gorter schilderen vaak samen met elkaar. Alie schildert met olieverf en acrylverf, tevens maakt zij ook kunstwerken van diverse glastechnieken en doet zij aan speksteen snijden. Hanneke schildert met olieverf op waterbasis, Marianne werkt liever met aquarel- en olieverf en Nel schildert met acrylverf.
Indien u vragen heeft over de kunstwerken kunt u contact opnemen met:
Alie de Winter - 0224720364
Hanneke Peetoom - 0630339515
Marianne Momberg - 0646169990
Nel de Gorter - 0613083173