25 juni 2019

Kleinschalig wonen ​Lelypark op zoek naar vrijwilligers

Op Woonzorggroep Samen locatie Lelypark in Wieringerwerf zijn we op zoek naar vrijwilligers. In Lelypark wordt dementiezorg gegeven in de vorm van kleinschalig wonen. "Zo veel mogelijk als thuis", dat is het idee achter kleinschalig wonen. Iedere bewoner heeft een eigen kamer, met zijn eigen meubels en spulletjes. Daarnaast is er een gemeenschappelijke woonkamer: een overzichtelijke, huiselijke omgeving waar bewoners en medewerkers samen een huishouden runnen. Zo wordt er samen gekookt en krijgt iedereen de zorg en ondersteuning die hij of zij nodig heeft.

Lees verder

De inzet van vrijwilligers op Lelypark is onmisbaar binnen de zorg voor de bewoners. Voor deze locatie zijn wij nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wij komen heel graag met u in contact als:

· U graag een glimlach op het gezicht van onze bewoners tovert
· U iets wilt betekenen voor de ander en affiniteit heeft met mensen met dementie
· U met voldoening en een goed gevoel naar huis wilt gaan

Kunt u lekker koken, houdt u van wandelen of doet u liever een spelletje en heeft u affiniteit met de doelgroep van kleinschalig wonen? Dan zijn we op zoek naar u! Werktijden en werkzaamheden liggen niet vast, maar worden in overleg met u afgesproken.

Bent u enthousiast geworden, neem dan contact op met Marieke Hendriks via 06-10243927 of kijk op onze website: https://www.woonzorggroepsamen.nl/vrijwilligers/