31 augustus 2017

Evelyn Lindeman aangesteld als kwartiermaker voor samenwerkingstraject Samen en Magentazorg

Nieuw op te zetten coöperatie voor revalidatiezorg, behandeldienst en eerstelijnsverblijf

Lees verder

Mevrouw Evelyn Lindeman is benoemd tot kwartiermaker van Woonzorggroep Samen en Magentazorg. Beide organisaties hebben de handen ineengeslagen om te gaan samenwerken op het gebied van revalidatiezorg, behandeldienst en het complexe eerstelijnsverblijf. Mevrouw Lindeman is aangesteld voor het inrichten van deze nieuw op te zetten organisatie. Daarbij draagt zij zorg voor het opbouwen en verbinden van beide moederorganisaties en met andere betrokken partijen in het werkgebied.

“Met alle, in de jaren opgebouwde kennis en ervaring, in zowel bedrijfsleven als publieke sector, ondersteun ik nu graag organisaties als Magentazorg en Woonzorggroep Samen om complexe verandertrajecten snel en tot een goed resultaat te brengen”, aldus Evelyn Lindeman.

Staat van dienst
Mevrouw Lindeman is afkomstig van het Medisch Spectrum Twente (MST), waar zij de afgelopen jaren de functie van lid Raad van Bestuur bekleedde. Haar portefeuille bevatte Financiën, ICT, inkoop, HRM en Facilitair Bedrijf. Binnen het MST was zij o.a. verantwoordelijk voor het binnen tijd en budget afronden van de nieuwbouw van het ziekenhuis in het centrum van Enschede en ontwikkelde zij een voor het ziekenhuis impactvol rendementsprogramma 2016-2017. Voor het Medisch Spectrum Twente is mevr. Lindeman werkzaam geweest bij Aafje thuiszorg, huizen zorghotels, één van de grootste zorginstellingen in Rotterdam en omstreken. Hier bekleedde zij de functie van vice voorzitter Raad van Bestuur en was zij nauw betrokken bij verschillende grote veranderingsprocessen. Daarvoor werkte zij onder meer als financieel bestuurder bij de Gemeente Amsterdam en maakte ze deel uit van het directieteam van AEGON Leven.

Opleiding en achtergrond
Mevr. Lindeman (1960) heeft aan de Rijksuniversiteit van Groningen Business Strategy en Human core Business gestudeerd en volgde bij het Nive de opleiding tot Business controller (QC).