21 november 2017

Doet&Ontmoet ook in Wieringerwaard!

Na de succesvolle oprichting van de Doet&Ontmoet in Anna Paulowna, Hippolytushoef en Nieuwe Niedorp, zal deze ontmoetingsplek ook in Wieringerwaard van start gaan.


Op dinsdagmiddag 5 december start de Doet&Ontmoet in de Oude School, aan de Populierenlaan 23a. Iedere dinsdag bent u van harte welkom vanaf 13:30 tot 16:00 uur in de Zwanenzaal.


Doet&Ontmoet is voor iedereen en alle leeftijden. Ontmoeting, iets samen met andere mensen doen en andere mensen leren kennen, staat centraal. Het is een open en vrij toegankelijke bijeenkomst en goede gelegenheid om (nieuwe) mensen te ontmoeten. Met elkaar worden allerlei activiteiten bedacht en ondernomen en zo doet u altijd iets waar u zin in heeft. U betaalt alleen voor de consumpties. Dus kom gewoon eens binnen en ervaar zelf hoe verrassend leuk en gezellig deze middagen kunnen zijn.

Doet&Ontmoet is een initiatief van Samen Meedoen:
een samenwerking tussen Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen. Wilt u meer weten over Doet&Ontmoet? Of heeft u interesse om u in te zetten als vrijwilliger en de bezoekers een warm welkom te heten? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn Servicepunt:


Anna Paulowna in Keizershoff
Vreedenhoff 64
1761 BR, Anna Paulowna
Tel. 0223 535826
Bereikbaar: ma t/m vrij 9:00 -12:00 uur
Mail: annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl