20 september 2021

Burendag - komt u ook een kijkje nemen in de nieuwbouw?

​Op zaterdag 25 september is het Nationale Burendag. Daar haken wij vanuit Woonzorggroep Samen graag op in. We willen u dan ook van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen in de nieuwbouw aan de Parklaan te Hippolytushoef. Let op: de plaatsen zijn beperkt, vol = vol!

Lees verder

Hoe gaan we dat doen?
Wilt u een kijkje komen nemen? We vragen u om u per persoon in te schrijven via deze link: https://datumprikker.nl/p4xb2k46jrv8z7z8. Aanmelden kan tot en met vrijdag 24 september 18.00 uur. Wanneer u zich heeft ingeschreven ontvangt u hiervan vanuit datumprikker.nl een bevestiging.

Bouwterrein
Belangrijk te vermelden is dat het een bouwterrein betreft. Het terrein is om die reden niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of in een
rolstoel zitten en voor kleine kinderen.

Programma
We ontvangen u graag op zaterdag 25 september op de door u gekozen tijd. U kunt zich melden bij de hoofdingang van de nieuwbouw aan de Parklaan. Belangrijk hierbij is dat iedereen uit uw huishouden die mee wil zich persoonlijk ingeschreven heeft via de link. Heeft u klachten of bent u positief getest op het Coronavirus? Dan verzoeken wij u thuis te blijven.

Vervolgens gaat u in een klein groepje mee met een rondleiding door een deel van de nieuwbouw. Na de rondleiding hebben we nog een kopje koffie of thee met wat lekkers voor u en is er de mogelijkheid om nog even te praten of vragen te stellen aan een medewerker van Samen. Het hele programma zal maximaal 1 uur duren.

Vragen
Heeft u vragen of lukt het u niet om u in te schrijven? Neemt u dan contact op met communicatie@wzgsamen.nl.


We hopen u de 25e te mogen ontvangen!