19 februari 2018

​Woonzorggroep Samen en Wonen Plus Welzijn starten met Doet en Ontmoet in Wieringerwerf en Slootdorp

Vanaf juni 2017 bieden Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen verschillende Doet & Ontmoet bijeenkomsten aan. Vanwege het succes wordt er ook gestart met een Doet & Ontmoet in Wieringerwerf en in Slootdorp.

Vanaf donderdag 1 maart kunt u terecht bij de Cultuurschuur: Loggersplein 1, Wieringerwerf in de Ruimte. Iedere donderdagmiddag van 13.30- 16.00 uur staat de koffie klaar en zijn onze vrijwilligers aanwezig voor een hartelijk ontvangst. Vanaf dinsdag 6 maart kunt u ook langskomen bij Ons Tweede Huis: Pastoor Braakstraat 1, Slootdorp van 13.30 – 16.00 uur. Op deze eerste bijeenkomst zal er ook naast een lekker kop koffie ook appeltaart zijn!

Doet en Ontmoet
Doet en ontmoet zijn inloopbijeenkomsten waarbij ontmoeting, iets samen met andere mensen doen en andere mensen leren kennen, centraal staat. Een goede gelegenheid om (nieuwe) mensen te ontmoeten en met elkaar allerlei activiteiten te bedenken en ondernemen. Doet en Ontmoet is een initiatief van Samen Meedoen: een samenwerking tussen Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen

Doet en Ontmoet is vrij toegankelijk, voor iedereen en voor alle leeftijden. U betaalt alleen voor de consumpties. Dus loop gewoon eens binnen en ervaar zelf hoe verrassend leuk en gezellig deze middagen kunnen zijn.

Wilt u meer weten over Doet en Ontmoet? Of heeft u interesse om u in te zetten als vrijwilliger om de bezoekers een warm welkom te heten en samen met hen de bijeenkomst vorm te geven? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn:

Servicepunt Wieringerwerf

Tel.: 0227 600 079 (ma t/m vrij 9.00 - 12:00)
Mail: wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl