11 september 2017

​Woonzorggroep Samen en Wonen Plus Welzijn starten gezamenlijk met Doet en Ontmoet in Nieuwe Niedorp

Vanaf juni 2017 bieden Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen verschillende Doet & Ontmoet bijeenkomsten aan. Vanwege het succes in Hippolytushoef en Anna Paulowna wordt er vanaf 21 september ook gestart met een Doet & Ontmoet dagdeel in de Prins Maurits, Dorpsstraat 79 in Nieuwe Niedorp. Iedere donderdagochtend van 09.30 uur tot 12.00 uur staat de koffie klaar en zijn onze vrijwilligers aanwezig voor een hartelijk ontvangst.

Lees verder

Doet en Ontmoet

Doet en ontmoet zijn inloopbijeenkomsten waarbij ontmoeting, iets samen met andere mensen doen en andere mensen leren kennen, centraal staat. Een goede gelegenheid om (nieuwe) mensen te ontmoeten en met elkaar allerlei activiteiten te bedenken en ondernemen. Doet en Ontmoet is een initiatief van
Samen Meedoen: een samenwerking tussen Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen.

Doet en Ontmoet is vrij toegankelijk, voor iedereen en voor alle leeftijden. U betaalt alleen voor de consumpties. Dus loop gewoon eens binnen en ervaar zelf hoe verrassend leuk en gezellig deze ochtenden kunnen zijn.

Wilt u meer weten over Doet en Ontmoet? Of heeft u interesse om u in te zetten als vrijwilliger om de bezoekers een warm welkom te heten en samen met hen de bijeenkomst vorm te geven?

Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn Servicepunt Nieuwe Niedorp

Tel.: 0224 542660

Bereikbaar: ma t/m vrij 09:00 - 12:00 uur
Mail: niedorp@wonenpluswelzijn.nl