03 januari 2018

​Nieuwe datum voor het ParkinsonCafé

Op 16 januari vindt er weer een ParkinsonCafé plaats in Schagen. Dit keer bij locatie Magnushof, Jacob Ruijsdaellaan 30 in Schagen. Het ParkinsonCafé voor de regio Noord-Holland Noord is een initiatief van vrijwilligers van de Parkinsonvereniging samen met therapeuten van ParkinsonNet en is bedoeld voor mensen met de ziekte van Parkinson en Parkinsonismen, hun partners/mantelzorgers en belangstellenden.

Tijdens de bijeenkomst zal dr. P. van den Munckhof, neurochirurg in het AMC u iets over de nieuwste ontwikkeling rondom Deep Brain Stimulation bij de ziekte van Parkinson vertellen. De bijeenkomst wordt gehouden in een nieuwe ruimte in Magnushof, te weten de stilteruimte. Vraag bij de receptie waar u moet zijn. De toegang is gratis. Wel zouden we het fijn vinden als u zich voor 10 januari opgeeft via p.groothedde@woonzorggroepsamen.nl of telefonisch via 06-23777216.


Programma

09:30 Inloop met koffie/thee
10:00 Opening
10:05 Voorlichting dr. P. van den Munckhof
10:30 Pauze
10:45 Vervolg voorlichting
11:20 Einde ‘officiële’ gedeelte van deze bijeenkomst. Aansluitend gelegenheid tot kennismaking met medeleden en overige aanwezigen, waarbij koffie/thee
12:00 Sluiting


Waarom een Parkinson Café?

Mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonisme en hun omgeving hebben behoefte aan goede medische informatie en persoonlijke zorg, maar ook aan uitwisseling van ervaringen en ideeën met lotgenoten. Het ParkinsonCafé is als een ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(isme) en direct betrokkenen een veilige en plezierige omgeving, waarin je elkaar kunt inspireren om ondanks de ziekte een prettig, volwaardig leven kunt leiden.