18 oktober 2017

1 november rollatorkeuring in Molenweid

Op 1 november organiseert Revalidatie- en Behandelcentrum Samen in samenwerking met Revatech een gratis rollatorkeuring. Van 9.30 tot 11.30 uur bent u van harte welkom in Molenweid, Patrijzenlaan 31 in Wieringerwaard.

Lees verder

Tijdens de rollatorkeuring wordt de rollator door fysiotherapeut Renée Miedema van Woonzorggroep Samen nagekeken en ingesteld op de persoonlijke situatie van de gebruiker. De rollatorkeuringen worden georganiseerd in samenwerking met Revatech. Revatech is een revalidatietechnisch bedrijf dat zorg draagt voor de verstrekking van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen, waardoor ouderen en mensen met een beperking hun zelfredzaamheid en mobiliteit kunnen vergroten. Zij kunnen kleine reparaties uitvoeren en de rollator technisch keuren.

Door de rollator regelmatig na te laten kijken, wordt het gebruik van de rollator geoptimaliseerd en het valgevaar beperkt. De rollatorkeuringen zijn gratis en zijn zowel voor cliënten van Woonzorggroep Samen als voor niet-cliënten toegankelijk. Aanmelden voor de rollatorkeuring is niet nodig. Voor meer informatie kunt u terecht bij Revalidatie- en Behandelcentrum Samen via 0224 – 211149 of behandelcentrum@woonzorggroepsamen.nl.


Over Revalidatie- en Behandelcentrum Samen
Revalidatie-en Behandelcentrum Samen is onderdeel van Woonzorggroep Samen en is gevestigd aan de Jacob Ruysdaellaan 30 in Schagen. Het centrum richt zich specifiek op de
oudere revalidant, die gevolgen ondervindt van een ziekte, aandoening of ongeval. In het bijzonder mensen met CVA, electief, trauma en amputatie.


Naast poliklinische behandelingen door onze fysiotherapeuten, ergotherapeuten en
logopedisten, kunnen mensen tijdelijk bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen verblijven om te revalideren. Het centrum is gevestigd in Schagen, maar
de behandelaren komen ook bij mensen thuis.