16 oktober 2017

Angelapark is op zoek naar vrijwilligers

Op locatie Angelapark in Warmenhuizen wonen bewoners zelfstandig. En indien gewenst en/of noodzakelijk is er de mogelijkheid om thuiszorg te krijgen door medewerkers van Woonzorgroep Samen.

Lees verder

In het wooncomplex bevindt zich ook de dagactiviteiten Angelapark die wordt bezocht door bewoners van Warmenhuizen en omstreken die behoefte hebben aan gezelligheid en regelmaat om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. Er wordt koffie gedronken, spelletjes gespeeld, de krant gelezen, gewandeld en bijvoorbeeld boodschappen gedaan. Het hangt af waar de deelnemer behoefte aan heeft.

Op de locatie Angelapark worden daarnaast in de zaal verschillende activiteiten georganiseerd voor de bewoners door een groep enthousiaste vrijwilligers. Denk hierbij aan bingo, een voorstelling of een modeshow. De inzet van vrijwilligers op Angelapark is van toegevoegde waarde voor de bewoners en deelnemers van de dagactiviteiten! Voor deze locatie zijn wij nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het u leuk om vrijwilliger te zijn?

U bent van harte welkom om een keer een kop koffie te komen drinken om kennis te maken. De dagactiviteiten is bereikbaar tussen 9.30 en 16.00 uur op
06-20 98 26 97. Of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Teamleider Welzijn, Services en Diensten, via 06-103 608 31.