Meer kunnen

“Ik vind het gezellig met alle andere mensen om me heen. Sommigen van hen zijn erg druk met tafel dekken, afwassen en eten koken. Zo lang dat goed gaat, bemoei me ik er niet mee. Ik zelf vind het prettig om een boekje te lezen of om naar buiten te gaan als het mooi weer is. Dat kan hier gelukkig ook!” Zorgen dat u kunt wonen zoals u wilt, dat is Samen meer kunnen.

Welkom bij Angelapark Kleinschalig Wonen

 
 

Gelegen in het monumentale Warmenhuizen

Warmenhuizen is een gezellig dorp met een monumentale dorpskern. In het centrum van het dorp ligt Angelapark Kleinschalig Wonen.

Lees verder

Waar heeft u behoefte aan?

Eind 2015 is Angelapark Kleinschalig Wonen in Warmenhuizen geopend. Angelapark Kleinschalig Wonen is geschikt voor ouderen met dementie. In totaal zijn er in Angelapark vier kleinschalige woningen, deze worden Parkhuis genoemd. In iedere woning wonen zeven bewoners met dementie en wordt de thuissituatie zoveel mogelijk nagebootst.

Kleinschalig wonen

Zo gewoon mogelijk leven, dat is het idee achter kleinschalig wonen. Iedere bewoner heeft een eigen kamer, met zijn eigen meubels en spulletjes. Daarnaast is er een gemeenschappelijke woonkamer: een overzichtelijke, huiselijke omgeving waar bewoners en medewerkers samen een huishouden runnen. De bewoners kunnen meehelpen met de diverse huiselijke klusjes, zoals koken, afwassen en de was opvouwen. Ieder krijgt de zorg en ondersteuning die hij of zij nodig heeft. En familie is natuurlijk altijd welkom. Zij kunnen ook meehelpen in het huishouden, bijvoorbeeld door te helpen met koken en boodschappen te doen samen met de bewoners.

Angelapark Kleinschalig Wonen heeft een ruime tuin heeft waar de bewoners lekker buiten kunnen lopen, zitten of tuinieren.

Wie werken er in Angelapark Kleinschalig Wonen?

Bij Woonzorggroep Samen werken veel enthousiaste mensen, die dagelijks klaar staan om de best mogelijke ouderenzorg te bieden. Daarnaast zijn bij ons vele vrijwilligers, leerlingen en stagiaires actief. Al deze mensen zijn voor ons zeer waardevol. Goed, voldoende en gemotiveerd personeel is belangrijk om goede zorg te verlenen. Wij investeren daarom ook veel in onze medewerkers. U kunt hierover lezen bij ‘Werken en leren’.

Klik hier voor de bijzonderheden over de personeelssamenstelling in Angelapark Kleinschalig Wonen.

 
 
 

Uitgelichte activiteiten

 

Nieuws

16 oktober 2017

Angelapark is op zoek naar vrijwilligers

Op locatie Angelapark in Warmenhuizen wonen bewoners zelfstandig. En indien gewenst en/of noodzakelijk is er de mogelijkheid om thuiszorg te krijgen door medewerkers van Woonzorgroep Samen.

Lees verder
 

Diensten en faciliteiten

 
Wonen
 • Samenwonen met niet- zorgbehoevende partner
 • Huisdieren toegestaan
 • Gemeenschappelijke tuin/terras
 • Winkels op loopafstand
 • Openbaar vervoer op loopafstand
Veiligheid
 • Brand- en inbraakbeveiliging
 • Personeelsalarmering
Ontspanning
 • Media (Internetcafé / Bibliotheek / Kabelkrant)
 • Activiteitenprogramma
 • Kapsalon / schoonheidsspecialiste / Pedicure
 • Rolstoelfiets / Duofiets
Gemak
 • Maaltijdvoorziening
 

Kosten en indicatie

Om in Angelapark Kleinschalig Wonen te kunnen wonen, heeft u een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig. Het CIZ bepaalt op welke zorg u recht heeft. Met een indicatie kunt u het grootste deel van de kosten via de wet langdurige zorg (wlz) vergoed krijgen. Wel wordt een eigen bijdrage gevraagd, die door het Centraal Administratie Kantoor (CAK) wordt geïnd. Voor meer informatie over uw eigen bijdrage kunt u terecht op de website van het CAK.

Veelgestelde vragen

 
 

Contactpersoon: Frida Boerdijk

Frida is uw eerste contactpersoon wanneer u in Angelapark Kleinschalig Wonen wilt gaan wonen. Zij begeleidt u van het eerste gesprek tot de uiteindelijke opname.
Wilt u weten hoe lang de verwachte wachttijd voor opname in de locatie is? Bekijk dan ons actuele wachtlijstoverzicht.

Frida is te bereiken via:

Tel: 0224-544719
Mobiel: 06-12658102
E-mail: f.boerdijk@woonzorggroepsamen.nl

of via onderstaande contactformulier.

Beveiligingscode: bereken de som en vul het antwoord in

 
 

Onze Eerst Verantwoordelijke Verzorgenden (EVV's)

 
 • Miriam De Waard

 • Karen Kruijer

 •