30 september 2015

Maria Mater en Angelapark zoeken vrijwilligers voor dagverzorging

Locaties Maria Mater en Angelapark van Woonzorggroep Samen zijn op zoek naar vrijwilligers voor de dagverzorging. Bij de dagverzorging kunnen mensen die nog zelfstandig wonen, maar wat extra ondersteuning nodig hebben, één of meer dagen per week doorbrengen. Zo wordt er structuur in hun leven gebracht en kunnen zij veelal langer zelfstandig blijven wonen.

Lees verder

Als vrijwilliger op de dagverzorging helpt u mee met activiteiten, speelt u spelletjes met de cliënten, drinkt u samen koffie en eet u gezamenlijk de maaltijd. Teamleider Miranda Guyt: De mensen leven helemaal op als de puzzels en spellen op tafel komen. Bijvoorbeeld bij de bingo. Zó fanatiek als mensen dan zijn! Geweldig om te zien. Maar dit kunnen we alleen blijven organiseren als er voldoende vrijwilligers zijn om op de dagverzorging te helpen.”

Goede afspraken

Wilt u vrijwilliger worden op de dagverzorging in Maria Mater of Angelapark? In overleg bepalen we hoe vaak u komt. We maken daarom graag goede afspraken over wat we van elkaar verwachten, zodat het van beide kanten fijn is om samen te werken. Interesse? Neem dan contact op met Miranda Guyt, teamleider welzijn, services en dienstverlening via 06-20522763 / 0224-544700 of via m.guyt@woonzorggroepsamen.nl.

Locaties Maria Mater en Angelapark

In Maria Mater in ’t Veld en Angelapark in Warmenhuizen wonen bewoners zelfstandig in een huur- of koopappartement. De benodigde zorg wordt verleend door de thuiszorgteams in Maria Mater en Angelapark. Het hele jaar door worden diverse activiteiten aangeboden, bijvoorbeeld een bingo, voorstelling of modeshow.