08 januari 2015

Iedere week leuke activiteiten in Angelapark

Er is elke eerste vrijdagmiddag van de maand bingo, waar altijd leuke prijsjes te winnen zijn. De woensdagavondkoffie met bingo. Een keer in de veertien dagen is er in Angelapark op woensdagavond koffiedrinken met een spelletje bingo. Elke keer is het weer heel gezellig en er komen steeds meer liefhebbers. Er zijn leuke prijzen en lekkere koffie met koek en bonbons. Ook de bingo op de eerste vrijdag van de maand is altijd erg gezellig. Lekkere koffie met koek en bonbons en voor iedereen een prijs. We kunnen zelfs een fles advocaat met slagroom kiezen, een pak koffie, thee met chocolade en wat al niet meer. Er kunnen nog veel meer bewoners gebruik maken van deze gezellige bijeenkomsten hoor. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Dan nog de tweede en vierde vrijdag middag van de maand koersbal. De dames die dit regelen, zijn er elke keer weer en er kunnen ook nog wel wat deelnemers bij. Het zijn leuke middagen, met een kop koffie/thee een koekje, een spelletje, (goed voor het lichaam) en een gezellig praatje tijdens het wachten.
De derde vrijdagmiddag van de maand is er klaverjassen, waar het er gezellig aan toe gaat. Hier komen veel kaartliefhebbers en ook dan zijn er leuke prijzen.
U ziet er is in Angelapark van alles te doen, je kunt wel zeggen er is voor elk wat wils.