17 december 2015

Angelapark krijgt kerstbomen cadeau

De bewoners van Angelapark Kleinschalig Wonen in Warmenhuizen hebben een bijzonder kerstcadeau gekregen. De R.K Parochiële Caritas Instelling van de R. K. kerk H. Ursula en Gezellinnen te Warmenhuizen heeft vier grote kerstbomen met kerstversiering gedoneerd.

Lees verder

In alle vier de woningen van Angelapark Kleinschalig Wonen staat nu een kerstboom in de woonkamer. Daarnaast krijgen de bewoners rond de kerstdagen kerststollen, tulbanden en andere lekkernijen op tafel. Ook dit wordt mogelijk gemaakt door de RK Parochiële Caritas Instelling. Teamleider Marja Schuyt: We zijn ontzettend dankbaar dat wij zo’n royale gift vanuit de kerk mogen ontvangen. Dankzij de kerstbomen en de kerst broodmaaltijd is het voor onze bewoners echt kerstmis.”

Kleinschalig Wonen

Angelapark Kleinschalig Wonen bestaat uit vier woningen. In iedere woning voeren de zeven bewoners samen met de verzorging een huishouden. Marja: “Maar met alleen verzorgend personeel redden we het niet. De kracht van kleinschalig wonen is dat het zoveel mogelijk is als thuis. We zijn daarom nog op zoek naar vrijwilligers. Mensen die het leuk vinden om regelmatig langs te komen en dan een stukje te wandelen met de bewoners, een spelletje te spelen of een praatje te maken.” Lijkt dit u wat? Dan kunt u contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Maarten Poortman via m.poortman@woonzorggroepsamen.nl. Wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar Marja Schuyt: 06-13955325.

Eén van de kerstbomen die Angelapark cadeau heeft gekregen. Meneer Lam versiert de kerstboom terwijl mevrouw Boekel-Tesselaar toekijkt.