02 maart 2016

19 maart open dag in Angelapark

Op zaterdag 19 maart opent Woonzorggroep Samen haar deuren. Iedereen die eens kennis wil maken met de ouderenzorg en alles wat hiermee samenhangt, is van 10.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom in Angelapark in Warmenhuizen en Maria Mater in ’t Veld.

Lees verder

Tijdens de open dag wordt het gehele producten- en dienstenaanbod van Samen uitgelicht. Er worden rondleidingen door de locaties gegeven, waarbij een (thuiszorg)appartement bekeken kan worden en er is een informatiemarkt waar mensen met al hun vragen over (thuis)zorg, wonen, welzijn, revalidatie en behandeling terecht kunnen. Ook wordt hier informatie gegeven over de veranderingen in de zorg, vrijwilligerswerk, mantelzorg en beroepen en opleidingen in de ouderenzorg. Daarnaast kunnen bezoekers onder andere hun bloed laten prikken op bloedsuiker en hun bloeddruk laten meten. In Maria Mater is gedurende de hele dag een demonstratie valpreventie en in Angelapark kunnen mensen gratis hun rollator laten keuren.

Het is tijdens de open dag in Angelapark niet mogelijk om een woning van de nieuwbouw Kleinschalig Wonen te betreden. Wel kunnen bezoekers de tuin bezoeken en om het gebouw heen lopen. Ook kunnen mensen die interesse hebben in een kamer bij Kleinschalig Wonen op de open dag een afspraak maken om de woning op een ander moment te bezichtigen.

Woonzorggroep Samen sluit met deze open dag aan bij de landelijke campagne ‘Open dag van zorg & welzijn’. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart hun deuren voor het publiek.

Te bezoeken locaties:

Angelapark

Pastor Willemsestraat 2
1749AP Warmenhuizen

Maria Mater

Oranjelaan 59
1735 HP ’t Veld