Welkom bij Sint Jozefpark

Telefoonnummer: 088 619 4000
E-mailadres: zorgbemiddeling@wzgsamen.nl

Meer kunnen

“Mijn buurman loopt erg slecht. ’s Morgens naar de brievenbus lopen is erg lastig voor hem. Daarom breng ik iedere morgen zijn krantje bij hem langs. Ik loop toch al naar de brievenbus voor mijn eigen krant.” Voor elkaar klaarstaan, dat is Samen meer kunnen.

 
 

Midden in het groene Tuitjenhorn

Midden in het rustige, groene Tuitjenhorn ligt Sint Jozefpark. ’s Zondags naar de kerk of even boodschappen doen, dat kan op loopafstand van het gebouw. Wilt u verder? De bus stopt voor de deur en brengt u eenvoudig naar Schagen of Alkmaar.

Lees verder

Gemoedelijk, zo is de sfeer in Sint Jozefpark. De bewoners, maar ook de vrijwilligers en onze medewerkers van Samen staan altijd voor elkaar klaar. De saamhorigheid en betrokkenheid is hoog. Dankzij de nuchtere kijk op het leven, respecteert iedereen elkaars normen en waarden. Sint Jozefpark is een complex waar iedereen zich thuis voelt.

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

In St. Jozefpark woont u in uw eigen koop- of huurappartement. De 53 appartementen hebben een kamer met keuken, een aparte slaapkamer met terras of balkon, een ruime badkamer en een hal met berging. Daarnaast zijn er nog 36 zelfstandige driekamerwoningen. Deze woningen hebben een extra slaapkamer en een garage. De huurappartementen worden verhuurd door Woonzorg Nederland. In de recreatiezaal of in de gemeenschappelijke tuin kunt u uw medebewoners ontmoeten. In de recreatiezaal worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals een bingo of modeshow. Ook wordt hier iedere vrijdagochtend een kerkdienst gehouden.

Als u zorg nodig heeft ontvangt u deze van ons thuiszorgteam Tuitjenhorn. Ook als u niet in Sint Jozefpark woont, maar in een andere woning in Tuitjenhorn of omgeving kunt u zorg krijgen van het thuiszorgteam Tuitjenhorn. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde woning blijven wonen. Het thuiszorgteam Tuitjenhorn is een klein, lokaal team. Zo krijgt u zoveel mogelijk de zorg van dezelfde gezichten die u en uw omgeving als geen ander kennen.

Behandeling thuis

Heeft u fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of diëtetiek nodig? Bij Samen bieden we ook behandeling bij u thuis. Onze therapeuten werken in kleine teams met meerdere disciplines bij elkaar. U krijgt uw eigen vaste therapeut toegewezen. Dankzij de korte lijnen met het zorgteam, zijn onze therapeuten altijd op de hoogte van uw actuele situatie en weet het zorgteam wat uw behandelaar met u afgesproken heeft.

 
 
 

Uitgelichte activiteiten

Onderstaande activiteiten komen wekelijks terug:

Dagelijks om 10 uur koffie drink.
U bent van harte welkom.
Koffie 1,00 euro

Maandag

09:00 uur: Gym
14:00 uur: Spellenmiddag

Dinsdag

07:30 uur: Starlet/Bloedprikken
14:00 uur: Handwerken onder leiding van het Rode Kruis

Woensdag

10:30: Rabobankzitting (iedere tweede woensdag van de maand)
14:00 uur: Koersbal en biljarten
14:00 uur: Soos in het A.H.O.J. [KBO]

Donderdag

07:30 uur: Starlet/Bloedprikken
14:00 uur: Koersbal en Biljarten

Vrijdag

07:30 uur: Starlet/Bloedprikken
09:20: Kerkdienst
14:00 uur: Sjoelen en biljarten

 

Nieuws

27 maart 2018

​Word jij in jouw vakantie onze nieuwe collega?

Vind je het leuk om mensen te helpen, ben je zelfstandig, geduldig en kun je netjes werken? Voor een afwisselende, uitdagende vakantiebaan dichtbij huis met een leuk salaris ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees verder
 

Diensten en faciliteiten

 
Wonen
  • Samenwonen met niet- zorgbehoevende partner
  • Huisdieren toegestaan
  • Gemeenschappelijke tuin/terras
  • Winkels op loopafstand
  • Openbaar vervoer op loopafstand
Veiligheid
  • Brand- en inbraakbeveiliging
  • Personeelsalarmering
Ontspanning
  • Activiteitenprogramma
  • Kapsalon / schoonheidsspecialiste / Pedicure
Gemak
  • Maaltijdvoorziening
 

Kosten en indicatie

De huurappartementen in Sint Jozefpark worden verhuurd door Woonzorg Nederland. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Wanneer u zorg nodig heeft, ontvangt u deze via Thuiszorg Samen. Hiervoor heeft u een WMO indicatie en/of beschikking thuiszorg nodig. De wijkverpleegkundige stelt de beschikking thuiszorg. De WMO indicatie kunt u zelf aanvragen bij de gemeente, maar wij kunnen u ook hierbij helpen.

Veelgestelde vragen

 
 

Contactpersoon: Nienke Kruijer

Indien u graag bij ons wilt komen wonen kunt u contact opnemen met Woonzorg Nederland (www.woonzorgnederland.nl). Heeft u informatie nodig over thuizorg bij Woonzorggroep Samen, dan kunt u contact opnemen met Nienke Kruijer - Sander van ons Bemiddelingsbureau Zorg & Wonen.

Nienke is te bereiken via:

Tel: 088 - 619 4100
E-mail: zorgbemiddeling@wzgsamen.nl

of via onderstaande contactformulier.


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.