Welkom bij Sint Maartenshof

Telefoonnummer: 088 619 4000
E-mailadres: zorgbemiddeling@wzgsamen.nl

Meer kunnen

“Vorige week was ik een paar dagen ziek. Ik kon de deur niet uit en voelde me wat eenzaam. Toen kwamen mijn buren uit Sint Maartenshof langs met een fruitmand. Zo attent!” Elkaar opfleuren, dat is Samen meer kunnen.

 
 

Wonen in het groen in Sint Maarten

Sint Maarten ligt aan de Westfriese Omringdijk, midden in het groen. U vindt hier rust en ruimte. Het dorp heeft een buurtwinkel en dorpshuis. Voor meer voorzieningen kunt u naar Schagen, Tuitjenhorn en Dirkshorn. Deze plaatsen liggen vlakbij. De halte van de buurtbus is op loopafstand van Sint Maartenshof. Van maandag tot en met zaterdag rijden er bussen naar Schagen en Tuitjenhorn.

Lees verder

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

In het kleinschalige complex Sint Maartenshof is de zorg altijd dichtbij. In Sint Maartenshof woont u zelfstandig, zoals u gewend bent. Waar nodig kunt u rekenen op de hulp van het thuiszorgteam Dirkshorn - Sint Maarten. Maar ook uw medebewoners helpen u graag.

Ook als u niet in Sint Maartenshof woont, maar in een andere woning in Sint Maarten of omgeving kunt u zorg krijgen van het thuiszorgteam Dirkshorn - Sint Maarten. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde woning blijven wonen. Het thuiszorgteam van Dirkshorn - Sint Maarten is een klein, lokaal team. Zo krijgt u zoveel mogelijk de zorg van dezelfde gezichten die u en uw omgeving als geen ander kennen.

Behandeling thuis

Heeft u fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of diëtetiek nodig? Bij Samen bieden we ook behandeling bij u thuis. Onze therapeuten werken in kleine teams met meerdere disciplines bij elkaar. U krijgt uw eigen vaste therapeut toegewezen. Dankzij de korte lijnen met het zorgteam, zijn onze therapeuten altijd op de hoogte van uw actuele situatie en weet het zorgteam wat uw behandelaar met u afgesproken heeft.

Wonen in Sint Maartenshof

Uw appartement in Sint Maartenshof bestaat uit een kamer met keuken en berging, een aparte slaapkamer met een terras of balkon, een ruime badkamer en een hal. Sint Maartenshof beschikt ook over een gemeenschappelijke tuin. De appartementen in Sint Maartenshof worden verhuurd door Woonzorg Nederland.

In Sint Maartenshof worden regelmatig activiteiten georganiseerd door vrijwilligers, waarbij u ouderen uit de buurt kunt ontmoeten. Deze activiteiten vinden plaats in de recreatiezaal. U kunt bijvoorbeeld aansluiten bij het koffiedrinken, handwerken, de spelletjesmiddag, gym en nog veel meer. In de recreatiezaal is ook een internetcafé gevestigd.

 
 
 

Uitgelichte activiteiten

Onderstaande activiteiten komen wekelijks terug:

Maandag

10:00 uur: Bewegen voor senioren
14:00 uur: Koersbal

Dinsdag

09:30: Handwerken onder leiding van het Rode Kruis
15:00 uur: Spellenmiddag (onder andere sjoelen, rummikub, domino)
Dinsdagavond: Biljart

Woensdag

10:00 uur: koffieochtend

U bent ook van harte welkom.
Koffie 1,00 euro.

Donderdag

19:15 uur: Biljart

Eerste donderdag van de maand: Bingo 

Nieuws

27 maart 2018

​Word jij in jouw vakantie onze nieuwe collega?

Vind je het leuk om mensen te helpen, ben je zelfstandig, geduldig en kun je netjes werken? Voor een afwisselende, uitdagende vakantiebaan dichtbij huis met een leuk salaris ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees verder
 

Diensten en faciliteiten

 
Wonen
 • Samenwonen met niet- zorgbehoevende partner
 • Huisdieren toegestaan
 • Openbaar vervoer op loopafstand
Veiligheid
 • Brand- en inbraakbeveiliging
 • Personeelsalarmering
Ontspanning
 • Media (Internetcafé / Bibliotheek / Kabelkrant)
 • Activiteitenprogramma
 • Kapsalon / schoonheidsspecialiste / Pedicure
Gemak
 • Maaltijdvoorziening
 

Kosten en indicatie

De huurappartementen in Sint Maartenshof worden verhuurd door Woonzorg Nederland. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Wanneer u zorg nodig heeft, ontvangt u deze via Thuiszorg Samen. Hiervoor heeft u een WMO indicatie en/of beschikking thuiszorg nodig. De wijkverpleegkundige stelt de beschikking thuiszorg. De WMO indicatie kunt u zelf aanvragen bij de gemeente, maar wij kunnen u ook hierbij helpen.

Veelgestelde vragen

 
 

Contactpersoon: Nienke Kruijer

Indien u graag bij ons wilt komen wonen kunt u contact opnemen met Woonzorg Nederland (www.woonzorgnederland.nl). Heeft u informatie nodig over thuizorg bij Woonzorggroep Samen, dan kunt u contact opnemen met Nienke Kruijer - Sander van ons Bemiddelingsbureau Zorg & Wonen.


Nienke is te bereiken via:
Tel: 088 - 619 4100
E-mail: zorgbemiddeling@wzgsamen.nl

of via onderstaande contactformulier.


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.

 
 
 
 

Onze EVV's en Gespecialiseerd Verpleegkundigen

 
 • Gertruud van Straaten

  Gertruud werkt als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) in Sint Maartenshof.

 • Annemieke Verresen

  Annemieke is wijkverpleegkundige in de regio Schagen (De Zandstee, Huys ten Oghe, Hornhoeve, Sabinahof & St. Maartenshof). Daarnaast werkt ze als gespecialiseerd verpleegkundige palliatieve en oncologische zorg voor de hele organisatie.

 • Diana Moens

  Diana is wijkverpleegkundige in de regio Schagen (De Zandstee, Huys ten Oghe, Sabinahof & St. Maartenshof). Daarnaast werkt ze als gespecialiseerd verpleegkundige chronische aandoeningen voor de hele organisatie.

 •