07 maart 2018

​Feestweek in De Trambaan: thema Love boat

Deze week staat locatie De Trambaan geheel in het teken van ‘The Love Boat’. Geheel in stijl is de locatie versierd in het bijzondere thema.

De week begon met een optreden van het zogeheten rommelkoor; een koor dat is opgezet door vrijwilligers van De Trambaan, waar ook bewoners in meezingen. Met een compleet zeemansrepertoire werd het een vrolijke middag.

In het programma was ook een heus captainsdiner opgenomen. In gezelschap van de kapitein en zijn tafeldame genoten de bewoners van een heerlijk diner, geheel in stijl met het thema. Maar er gebeurt nog meer deze week. Zo staat er nog een playbackshow door medewerkers op het programma, is er nog een optreden van zanger Sjaco en het shantykoor en wordt de week afgesloten met een slotavond.

“Het thema voor de feestweek is ontstaan, omdat dit voor iedereen herkenbaar is en je er veel verschillende activiteiten omheen kunt plannen”, vertelt Yvonne
Grin, teamleider van De Trambaan. “Vorig jaar was de feestweek zo’n enorm groot succes, vandaar dat we het dit jaar nog een keer wilden doen met een passend thema. We hebben gezocht naar financiële mogelijkheden en konden dit gelukkig met behulp van sponsors en schenkingen realiseren.”

De Trambaan is onderdeel van Woonzorggroep Samen. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl.