28 september 2015

Nieuw bij Samen: de Samenpas

Woonzorggroep Samen introduceert de Samenpas. Via een lidmaatschap op de Samenpas krijgt men korting op diverse services en diensten die Samen biedt én korting bij diverse ondernemers uit de regio.

Lees verder

De Samenpas is voor het hele gezin woonachtig op hetzelfde adres. Tegen betaling van de jaarlijkse bijdrage van €12,50 ontvangt men de Samenpas. Inmiddels zijn er al heel wat ondernemers in de regio die zich hebben aangesloten bij de Samenpas. Zij bieden pashouders aantrekkelijke kortingen op producten en diensten die zij leveren. Het actuele overzicht is te vinden op de website www.samenpas.nl.

Lidmaatschap

Bij lidmaatschap ontvangt de pashouder een overzicht waarop de producten en diensten benoemd staan, waarvoor de pas gebruikt kan worden. Tweemaal per jaar verspreidt Woonzorggroep Samen in samenwerking met Holland Media Combinatie een promotiekrant om pashouders te informeren over nieuwe aanbiedingen en ontwikkelingen in de zorg. De eerste krant komt op 30 september aanstaande uit.

Wie zich nu aanmeldt voor 2016 krijgt de Samenpas de laatste maanden van 2015 gratis. Bovendien profiteert men dan alvast van de aantrekkelijke kortingen die de pas biedt. Aanmelden kan via de website www.samenpas.nl of door te bellen naar 0224-211136.