zaterdag 14 februari Andreas en Cazilia in Noorderlicht geweest.

wat een mooi optreden!

Lees verder

Zaterdag 14 Februari was het weer zo ver, het was Valentijnsdag. Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten.

Dit was natuurlijk een perfecte dag om de bewoners van Zorgcentrum Noorderlicht en de bewoners van Zorgcentrum Kapellehof eens extra te verwennen. Speciaal voor deze dag was het zang duo Andréas & Cäzilia geboekt. Met hun Show “lach en een traan” wisten ze er een hele mooie dag en avond van te maken. 

 

Als eersten mochten de bewoners van Zorgcentrum Noorderlicht van de show genieten. Om 14.00 uur werden de bewoners in de zaal verwacht en kregen ze als welkom een heerlijk kopje koffie aangeboden. Nadat iedereen binnen was gekomen was het om 14.30 echt tijd om te beginnen. 

Andréas & Cäzilia wisten meteen de stemming in de zaal te brengen. Vele herkenbare Nederlandstalige nummers werden er gezongen en bijna alle bewoners die aanwezig waren zongen wel mee en er werd zelfs nog een dansje gemaakt. 

Dat Andréas & Cäzilia de zaal mee kregen, werd helemaal duidelijk toen ze het geschreven nummer “bedankt Moeder” ten gehore brachten. Sommige bewoners moesten een traantje weg pinken. 

Toen het optreden om 16.30 uur afgelopen was werden de spullen weer ingepakt, even een broodje gegeten en gingen ze door naar Zorgcentrum Kapellehof, want daar zou het optreden om 19.00 uur plaats vinden.