07 januari 2016

De Carrousel heeft ruimte voor nieuwe bewoners

Bent u op zoek naar een zelfstandige, gelijkvloerse woning in een veilige omgeving? De Carrousel in Breezand heeft ruimte voor nieuwe bewoners. De Carrousel is een complex voor ouderen die nog vitaal genoeg zijn om zelfstandig te wonen, maar wel graag de zorg binnen handbereik willen hebben.

Lees verder

De Carrousel bestaat uit 16 huurappartementen. Alle appartementen bestaan uit een kamer met half open keuken, slaapkamer met terras of balkon, badkamer en hal met berging. In De Carrousel is ook een thuiszorgteam van Thuiszorg Samen gevestigd. De zorg is dus altijd dichtbij.

Voor veel ouderen een uitkomst

Wonen in De Carrousel is voor veel ouderen een uitkomst. Niet alleen omdat de woningen gelijkvloers zijn en de zorg dichtbij is, maar ook omdat er in de Carrousel veel activiteiten georganiseerd worden door de recreatievereniging Breezand. Iedereen van 55+ uit de omgeving kan zich bij deze vereniging aansluiten en aan deze activiteiten deelnemen.
Wilt u op korte termijn verhuizen?

Op dit moment is er in De Carrousel een huurwoning vrij. Het is mogelijk om op korte termijn te verhuizen. Heeft u interesse maar wilt u nog niet verhuizen, maar eventueel in de toekomst wel? Neemt u dan contact op en u kunt u aanmelden als geïnteresseerde.

De huurprijs voor een appartement in de Carrousel bedraagt € 479,87 per maand. De bijkomende servicekosten zijn € 11,13.

Wilt u meer informatie of eens een woning in de Carrousel bekijken? Neem dan contact op met Sandra Goutier van Woningbouwvereniging Anna Paulowna op telefoonnummer 0223-536700.

Over Woningbouwvereniging Anna Paulowna

Woningbouwvereniging Anna Paulowna bezit ruim 1.400 woningen en garages in de gemeente Hollands Kroon. De woningen van onze vereniging bevinden zich in Anna Paulowna, Breezand en Van Ewijcksluis. Wij bieden eengezinswoningen, seniorenwoningen en woningen voor 1 en 2 persoonshuishoudens aan voor de verhuur. Kijk voor meer informatie op www.wbvap.nl.