03 april 2018

13 april rollatorkeuring in Keijzershoff

Op 13 april organiseert Revalidatie- en Behandelcentrum Samen in samenwerking met het Hulpmiddelen Centrum een gratis rollatorkeuring in Keijzershoff. Op 13 april bent u van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur in Keijzershoff, Vreedenhoff 66 in Anna Paulowna.

Lees verder

Tijdens de rollatorkeuring wordt de rollator door een fysiotherapeut van Woonzorggroep Samen nagekeken en ingesteld op de persoonlijke situatie van de gebruiker. De rollatorkeuringen worden georganiseerd in samenwerking met het Hulpmiddelen Centrum. Het Hulpmiddelen Centrum is een revalidatietechnisch bedrijf dat zorg draagt voor de verstrekking van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen, waardoor ouderen en mensen met een beperking hun zelfredzaamheid en mobiliteit kunnen vergroten.

Zij kunnen kleine reparaties uitvoeren en de rollator technisch keuren.
Door de rollator regelmatig na te laten kijken, wordt het gebruik van de rollator geoptimaliseerd en het valgevaar beperkt. De rollatorkeuringen zijn gratis en zijn zowel voor cliënten van Woonzorggroep Samen als voor niet-cliënten toegankelijk. Aanmelden voor de rollatorkeuring is niet nodig. Voor meer informatie kunt u terecht bij Revalidatie- en Behandelcentrum Samen via 0224 – 211149 of behandelcentrum@woonzorggroepsamen.nl.