Informatie over coronavaccinatie medewerkers

Vaccineren is belangrijk!

Een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt jezelf. Maar ook je familie, vrienden en collega’s en de kwetsbare mensen om je heen. Als genoeg mensen zijn gevaccineerd kan corona niet meer ongecontroleerd om zich heen grijpen. Dan zijn er minder maatregelen nodig om ervoor te zorgen dat het virus zich niet verspreidt en kan ons eigen leven en het leven op de locaties weer zo snel mogelijk terug naar normaal. Dat is waar we zo naar hebben toegeleefd.


Twijfel je of je het vaccin moet nemen?

Het is logisch als je nog vragen hebt of iets meer wilt weten over het vaccin voor je een besluit neemt.Daarom hebben wij op deze pagina de meest actuele informatie over het vaccineren tegen corona voor jullie verzameld.


Uitnodiging voor vaccinatie

In de week van 4 januari 2021 krijgen medewerkers van verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen een uitnodiging om telefonisch een afspraak te maken voor de vaccinatie. Vaccinatie met het vaccin van BioNTech/Pfizer bestaat uit twee prikken. Tussen de twee prikken zit drie weken. Op de centrale priklocatie wordt zeven dagen per week gevaccineerd met ruime openingstijden.


Hoe ziet de tijdlijn eruit?