Gezond bewegen en afvallen

Fitter, gezonder en slanker? Met het programma ‘Gezond bewegen & afvallen’ werkt u aan een gezonde(re) levensstijl. Door de juiste combinatie van voeding en sporten wordt u niet alleen fitter, maar verliest u ook de overtollige kilo’s. En dat onder persoonlijke begeleiding.

Lees verder

Doel programma

Uw gewicht onder controle krijgen, kost soms moeite. Met overgewicht kunt u niet vrijuit bewegen, waardoor u op lange termijn gezondheidsklachten ontwikkelt. Gezond bewegen & afvallen helpt u verantwoord afvallen en uw gewenste gewicht blijvend te bereiken. Onder begeleiding van een bewegingsagoog van Revalidatie- & Behandelcentrum Samen komt u op de juiste manier in beweging. Met behulp van onze diëtiste helpen wij u uw voedings- en beweegpatroon te verbeteren. Zodat u uw gewenste gewicht bereikt en behoudt.

Inhoud programma

Gezond bewegen & afvallen is een persoonlijk afval- en beweegprogramma van drie maanden. U start met een uitgebreide intake door de bewegingsagoog. Tijdens deze intake kijken we naar uw gewicht, meten we uw energiebehoefte, BMI en vetpercentage en stellen we een persoonlijk trainingsschema op. Daarna volgt een intake met de diëtiste, die een voedingsschema voor u opstelt met bijpassende dieetadviezen.

U gaat minimaal twee keer per week individueel met uw persoonlijke trainingsschema aan de slag. De trainingen vinden plaats bij Samen Fitness in Schagen. Samen Fitness beschikt over een prachtige fitnesszaal, met apparaten die zich aanpassen aan uw trainingsprogramma en heel makkelijk te gebruiken zijn.

Tussentijdse metingen

In de drie maanden dat u met het programma bezig bent, vinden er drie extra meet- en weegmomenten plaats. Dit om uw voortgang goed in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen. De afspraken hiervoor worden tijdens de intake met u ingepland.

Vervolg

Wanneer u de drie maanden van gezond bewegen & afvallen heeft afgerond, is het uiteraard mogelijk om u aan te melden bij Samen Fitness. De kosten hiervoor zijn €27,- per maand voor 1 keer per week trainen en €32,- per maand voor onbeperkt trainen. Zo blijft u optimaal werken aan uw gezondheid en blijft u fit.

Start programma

U kunt op elk gewenst moment starten met het programma gezond bewegen & afvallen.

Kosten programma

De kosten voor dit drie maandelijkse programma zijn €99,-. Bent u al lid van Samen Fitness? Dan betaalt u slechts €25,-.

De tijd voor de diëtisten kan worden vergoed vanuit de basisverzekering (mits het eigen risico op is). Hiervoor is een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over gezond bewegen & afvallen of u direct aanmelden? Neem dan contact via 088 - 619 4000 of mail naar behandelcentrum@woonzorggroepsamen.nl.