Welkom bij Parkzicht

Telefoonnummer: 088 - 619 4000
E-mailadres: bemiddelingsbureau@woonzorggroepsamen.nl

Meer kunnen

“Laatst was ik gevallen. Gelukkig had ik mijn halsalarm om. De verzorging was binnen een paar minuten bij me en hielp me weer op de been. Zo fijn, de zorg dichtbij!” U weer op weg helpen, dat is Samen meer kunnen.

 
 

Zelfstandig wonen in Hippolytushoef

Het kleinschalige Parkzicht ligt vlak bij het centrum van Hippolytushoef. Hippo in de volksmond, is het grootste dorp van het voormalige eiland Wieringen. Het dorp heeft daardoor een regiofunctie met diverse winkels en verschillende restaurants. Parkzicht ligt op loopafstand van het centrum.

Lees verder

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

U woont in Parkzicht zelfstandig in uw tweekamerappartement. Heeft u zorg nodig? Dan ontvangt u deze van het thuiszorgteam Wieringen - Wieringermeer. De woningen in Parkzicht worden verhuurd via Beter Wonen.

Ook als u niet in Parkzicht woont, maar in een andere woning in Hippolytushoef of omgeving kunt u zorg krijgen van het thuiszorgteam Wieringen - Wieringermeer. Onze medewerkers staan niet alleen klaar voor de bewoners van Noorderlicht, maar leveren ook zorg bij u thuis. Ook als u zorg nodig heeft, kunt u dus zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde woning blijven wonen. Het thuiszorgteam Wieringen - Wieringermeer is een klein, lokaal team. Zo krijgt u zoveel mogelijk de zorg van dezelfde gezichten die u en uw omgeving als geen ander kennen.

Parkzicht heeft een centrale plaats binnen het dorp. Te meer omdat de openbare bibliotheek van Hippolytushoef in Parkzicht gevestigd, waardoor Parkzicht een levendig complex is wat midden in de samenleving staat.

Behandeling thuis

Heeft u fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of diëtetiek nodig? Bij Samen bieden we ook behandeling bij u thuis. Onze therapeuten werken in kleine teams met meerdere disciplines bij elkaar. U krijgt uw eigen vaste therapeut toegewezen. Dankzij de korte lijnen met het thuiszorgteam, zijn onze therapeuten altijd op de hoogte van uw actuele situatie en weet het thuiszorgteam wat uw behandelaar met u afgesproken heeft.

 
 
 

Uitgelichte activiteiten

 

Nieuws

09 oktober 2017

Dag van de Mantelzorg - 14 november 2017

Op 14 november 2017 is weer de Dag van de Mantelzorg. Kent u een mantelzorger die het verdiend om even in het zonnetje gezet te worden? Attendeer hen dan op de Dag van de Mantelzorg. Deze wordt georganiseerd door het Mantelzorgcentrum.

Lees verder
 

Diensten en faciliteiten

 
Wonen
  • Samenwonen met niet- zorgbehoevende partner
  • Huisdieren toegestaan
  • Gemeenschappelijke tuin/terras
  • Winkels op loopafstand
  • Openbaar vervoer op loopafstand
Veiligheid
  • Brand- en inbraakbeveiliging
  • Personeelsalarmering
Ontspanning
  • Media (Internetcafé / Bibliotheek / Kabelkrant)
Gemak
  • Maaltijdvoorziening
 

Kosten en indicatie

De huurappartementen in Parkzicht worden verhuurd door woningbouwvereniging Beter Wonen. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Wanneer u zorg nodig heeft, ontvangt u deze via Thuiszorg Samen. Hiervoor heeft u een WMO indicatie en/of beschikking thuiszorg nodig. De wijkverpleegkundige stelt de beschikking thuiszorg. De WMO indicatie kunt u zelf aanvragen bij de gemeente, maar wij kunnen u ook hierbij helpen.

Veelgestelde vragen

 
 

Contactpersoon: Suzanne Schuyt

Suzanne is uw eerste contactpersoon als u in Parkzicht komt wonen en thuiszorg bij Samen afneemt. Zij begeleidt u van het eerste gesprek tot het moment dat de zorg start. Dan neemt uw EVV (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende) deze taak over.

Suzanne is te bereiken via:

Tel: 06-13175033
E-mail: s.schuyt@woonzorggroepsamen.nl

of via onderstaande contactformulier.


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.