Welkom bij De Caegstate

Telefoonnummer: 088 - 619 4747
E-mailadres: bemiddelingsbureau@woonzorggroepsamen.nl

Meer kunnen

“Voorheen had ik een groot huis en een enorme tuin. De trap oplopen werd steeds lastiger en de tuin bijhouden redde ik al helemaal niet meer. Het huis zat me in de weg, terwijl ik mezelf nog best goed kon redden. Iemand van de thuiszorg wees mij toen op een appartement in De Caegstate. Gelijkvloers wonen met een eigen balkon en een gemeenschappelijke tuin. Nu woon ik hier en het bevalt me prima!” Met u meedenken, dat is Samen meer kunnen.

 
 

Midden in het centrum van Schagen

Samen met uw buurvrouw even de stad in, gezellig een kopje koffie drinken op de Markt. Dat is tenslotte op loopafstand. Of zit u liever in de binnentuin van het complex? Dat kan ook. Lekker rustig. Behoefte aan gezelligheid in huis? Doe dan mee aan de vele activiteiten die er georganiseerd worden.

Lees verder

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

In De Caegstate woont u in een ruim, modern appartement. Zelfstandig, zoals u dat gewend bent. Elkaar ondersteunen waar nodig, dat doen we in De Caegstate. Even een boodschap voor de buurvrouw meenemen, de buurman helpen om zijn sleutels te vinden. Voor de zorg is het thuiszorgteam aanwezig. Wel zo'n veilig idee. Daarnaast helpen we elkaar waar nodig. Samen kunnen we immers meer. De appartementen in De Caegstate zijn te huur via Samen. Er zijn ook een aantal koopappartementen. Deze worden verkocht via de vrije markt.

Ook als u niet in De Caegstate woont, maar in een andere woning in Schagen of omgeving kunt u zorg krijgen van het thuiszorgteam Schagen. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde woning blijven wonen. Het thuiszorgteam Schagen is een klein, lokaal team. Zo krijgt u zoveel mogelijk de zorg van dezelfde gezichten die u en uw omgeving als geen ander kennen.

Wonen in De Caegstate

Een appartement in De Caegstate bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en berging. De appartementen op de begane grond hebben een terras, de anderen een balkon. De koopappartementen hebben een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Behandeling thuis

Heeft u fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of diëtetiek nodig? Bij Samen bieden we ook behandeling bij u thuis. Onze therapeuten werken in kleine teams met meerdere disciplines bij elkaar. U krijgt uw eigen vaste therapeut toegewezen. Dankzij de korte lijnen met het zorgteam, zijn onze therapeuten altijd op de hoogte van uw actuele situatie en weet het zorgteam wat uw behandelaar met u afgesproken heeft.

 
 
 

Uitgelichte activiteiten

Vaste activiteiten:

Van maandag tot zondag is er koffiedrinken in Het Middelpunt , aanvang 10.00 uur.

Maandag Gymnastiek Hal 1e etage 10.30 uur

Maandag Koersbal Het Middelpunt 14.00 uur

Woensdag Biljarten Hal 2e etage 14.00 uur

Woensdag Spelletjes, kaarten, handwerken etc. Het Middelpunt 14.00 uur

Woensdag Jeu de boules Binnentuin 14.30 uur

Vrijdag Biljarten Hal 2e etage 14.00 uur

 

Diensten en faciliteiten

 
Wonen
 • Samenwonen met niet- zorgbehoevende partner
 • Huisdieren toegestaan
 • Gemeenschappelijke tuin/terras
 • Winkels op loopafstand
 • Openbaar vervoer op loopafstand
Veiligheid
 • Receptie aanwezig
 • Brand- en inbraakbeveiliging
 • Personeelsalarmering
 • Alarmering in appartement
Ontspanning
 • Activiteitenprogramma
Gemak
 • Maaltijdvoorziening
 

Kosten en indicatie

De kale huurprijs voor een appartement in De Caegstate bedraagt tussen de € 850,- en € 960,- per maand (afhankelijk van de grootte van het appartement).

Hierbij komen de volgende servicekosten (incl. alarmering):

 • echtpaar €256,74
 • alleenstaand €249,86

Dit is exclusief energie voor uw eigen appartement. In deze servicekosten is onder andere het schoonmaken, onderhoud en verlichten van de gemeenschappelijke ruimten en de tuin opgenomen. Om u aan te melden voor een huurappartement/woning, kunt u ons aanmeldingsformulier 'aanmelding huurappartement/woning' invullen en mailen naar verhuur@woonzorgggroepsamen.nl.

Wanneer u huurt bij Samen en u zorg nodig heeft, ontvangt u deze via Thuiszorg Samen. Hiervoor heeft u een Wmo indicatie en/of beschikking thuiszorg nodig. De wijkverpleegkundige stelt de beschikking thuiszorg. De Wmo indicatie kunt u zelf aanvragen bij de gemeente.

Veelgestelde vragen

 
 

Contactpersoon: Yvonne Riemens

Yvonne is uw eerste contactpersoon wanneer u in De Caegstate wilt gaan wonen. Zij begeleidt u van het eerste gesprek tot u in uw nieuwe woning woont.

Wilt u weten hoe lang de verwachte wachttijd voor een woning in De Caegstate is? Bekijk dan ons actuele wachtlijstoverzicht.

Yvonne is te bereiken via:

Tel: 088 - 619 4100
E-mail: y.riemens@woonzorggroepsamen.nl

of via onderstaande contactformulier.


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.

 
 
 
 

Onze Gespecialiseerd Verpleegkundige

 
 • Serena Meijerman

  Serena is wijkverpleegkundige in de regio Schagen. Daarnaast werkt ze als gespecialiseerd verpleegkundige chronische aandoeningen voor de hele organisatie.

 •