Welkom bij Keijzershoff

Telefoonnummer: 088- 619 4935
E-mailadres: bemiddelingsbureau@woonzorggroepsamen.nl

Meer kunnen

“Vroeger durfde ik nooit voor publiek te zingen. Tot mijn buurvrouw hier in Keijzershoff mij een keer uitnodigde om eens te komen oefenen met het koor waar zij lid van is. Nu sla ik geen repetitie meer over. We hebben binnenkort zelfs een optreden!” Elkaar aanzetten tot nieuwe dingen, dat is Samen meer kunnen.

 
 

Multifunctioneel centrum in Anna Paulowna

Keijzershoff in Anna Paulowna is een groot complex, dicht bij het winkelcentrum, de markt op woensdag en de bibliotheek. In Keijzershoff zijn niet alleen appartementen, er is ook een grote recreatiezaal waar verschillende organisaties activiteiten organiseren. U hoeft zich dus niet te vervelen!

Lees verder

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Wanneer u in Keijzershoff komt wonen, woont u in een tweekamerappartement. U woont hier zelfstandig. U huurt uw woning van de Woningbouwvereniging Anna Paulowna. Het grote voordeel van wonen in Keijzershoff is dat de zorg altijd dichtbij is. U krijgt de zorg namelijk van het thuiszorgteam Anna Paulowna - Breezand.

Ook als u niet in Keijzershoff woont, maar in een andere woning in Anna Paulowna of omgeving kunt u zorg krijgen van het thuiszorgteam Anna Paulowna - Breezand. Onze medewerkers staan niet alleen klaar voor de bewoners van Keijzershoff, maar leveren ook zorg bij u thuis. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde woning blijven wonen. Het thuiszorgteam Anna Paulowna - Breezand is een klein, lokaal team. Zo krijgt u zoveel mogelijk de zorg van dezelfde gezichten die u en uw omgeving als geen ander kennen.

Zo lang mogelijk zelfstandig

In Keijzershoff woont u zelfstandig. Heeft u moeite om uw dagindeling te bepalen? Dan kunt u terecht bij de dagactiviteiten in Keijzershoff. Hier kunt u ook terecht als u nog zelfstandig in de omgeving woont. Samen met een groep besteden we de dag op een gestructureerde manier. Zo kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Behandeling thuis

Heeft u fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of diëtetiek nodig? Bij Samen bieden we ook behandeling bij u thuis. Onze therapeuten werken in kleine teams met meerdere disciplines bij elkaar. U krijgt uw eigen vaste therapeut toegewezen. Dankzij de korte lijnen met het thuiszorgteam, zijn onze therapeuten altijd op de hoogte van uw actuele situatie en weet het thuiszorgteam wat uw behandelaar met u afgesproken heeft.

Uitgebreid activiteitenaanbod

Dankzij de recreatievereniging en seniorenvereniging Kleine Sluis is er in Keijzershoff het hele jaar een aantrekkelijk activiteitenprogramma, met voor elk wat wils. Bijvoorbeeld een bingo, een voorstelling in de recreatiezaal of een modeshow. Ook zijn er vaste biljartmiddagen en wordt er een keer in de week door vrijwilligers les gegeven in het internetcafé. Elke maandagochtend kunt u zowel zittend als staand gymmen. Dit wordt gegeven door de vereniging 'Meer bewegen voor ouderen'.

Anna Paulowna biedt ook voldoende sportieve mogelijkheden. Er is een overdekt zwembad en Anna Paulowna ligt op fietsafstand van het Amstelmeer, de duinen en stranden van de Noordzee en het Robbenoordbos. Er is veel viswater in de buurt en een kleine jachthaven. De Bloemendagen (in mei) is een jaarlijks terugkomend evenement. Landgoed Hoenderdael is een prachtig uitgestrekt natuurgebied aan de rand van Anna Paulowna met onder andere een kinderboerderij, diverse dierenverblijven, een roofvogeltuin en het opvangverblijf van Stichting Leeuw.

 
 
 

Uitgelichte activiteiten

 

Nieuws

27 maart 2018

​Word jij in jouw vakantie onze nieuwe collega?

Vind je het leuk om mensen te helpen, ben je zelfstandig, geduldig en kun je netjes werken? Voor een afwisselende, uitdagende vakantiebaan dichtbij huis met een leuk salaris ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees verder
 

Diensten en faciliteiten

 
Wonen
 • Samenwonen met niet- zorgbehoevende partner
 • Huisdieren toegestaan
 • Gemeenschappelijke tuin/terras
 • Winkels op loopafstand
 • Openbaar vervoer op loopafstand
Veiligheid
 • Brand- en inbraakbeveiliging
 • Personeelsalarmering
Ontspanning
 • Media (Internetcafé / Bibliotheek / Kabelkrant)
 • Activiteitenprogramma
 • Kapsalon / schoonheidsspecialiste / Pedicure
 • Rolstoelfiets / Duofiets
Gemak
 • Maaltijdvoorziening
 • Wasservice
 • Scootmobiel lenen
 

Kosten en indicatie

De huurappartementen in Keijzershoff worden verhuurd door Woningstichting Anna Paulowna. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Wanneer u zorg nodig heeft, ontvangt u deze via Thuiszorg Samen. Hiervoor heeft u een WMO indicatie en/of beschikking thuiszorg nodig. De wijkverpleegkundige stelt de beschikking thuiszorg. De WMO indicatie kunt u zelf aanvragen bij de gemeente, maar wij kunnen u ook hierbij helpen.

Veelgestelde vragen

 
 

Contactpersoon: Patrick Breed

Suzanne is uw eerste contactpersoon als u in Keijzershoff komt wonen en thuiszorg bij Samen afneemt. Zij begeleidt u van het eerste gesprek tot het moment dat de zorg start. Dan neemt uw EVV (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende) deze taak over.

Suzanne is te bereiken via:

Tel: 06-13175033
E-mail: s.schuyt@woonzorggroepsamen.nl

Of via onderstaande contactformulier.


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.

 
 
 
 

Onze Eerst Verantwoordelijke Verzorgenden (EVV's)

 
 • Monique Hoep

 • Jurriena Bosker

 •