Welkom bij Albert Cuypstraat

Telefoonnummer: 088 619 4000
E-mailadres: bemiddelingsbureau@woonzorggroepsamen.nl

Meer kunnen

Lekker zelfstandig blijven wonen, in een gelijkvloerse woning. De slaapkamer op de begane grond en er is zelfs een kleine tuin! En voor de dingen die ik niet meer red krijg ik thuiszorg. U helpen zelfstandig te blijven wonen, dat is Samen meer kunnen

 
 

Zelfstandig wonen in Schagen

Lekker in het zonnetje zitten in uw eigen tuin. In de Albert Cuypstraat woont u zelfstandig in één van de twaalf huurwoningen. Gelijkvloers, dus de slaapkamer is op de begane grond. Geen gedoe meer met traplopen. Alleen voor de kerstspullen, want die kunt u op de zolder bewaren.

Lees verder

De 12 huurwoningen aan de Albert Cuypstraat worden verhuurd door de Stichting Seniorenhuisvesting Schagen, wat onderdeel is van Woonzorggroep Samen. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, keuken, berging, een slaapkamer, hal, douche en toilet. Op de tweede verdieping treft u een grote bergzolder.

Zelfstandig, maar niet alleen

In de Albert Cuypstraat woont u zelfstandig, maar u bent niet alleen! Tegen een geringe vergoeding kunt u namelijk meedoen aan de activiteiten die we organiseren in De Bron.

 
 
 

Uitgelichte activiteiten

Wanneer u in de Albert Cuypstraat woont, kunt u tegen een kleine vergoeding deelnemen aan de activiteiten in De Bron.

 

Nieuws

28 september 2015

Nieuw bij Samen: de Samenpas

Woonzorggroep Samen introduceert de Samenpas. Via een lidmaatschap op de Samenpas krijgt men korting op diverse services en diensten die Samen biedt én korting bij diverse ondernemers uit de regio.

Lees verder
 

Diensten en faciliteiten

 
Wonen
  • Samenwonen met niet- zorgbehoevende partner
  • Huisdieren toegestaan
  • Winkels op loopafstand
  • Openbaar vervoer op loopafstand
Veiligheid
  • Brand- en inbraakbeveiliging
  • Personeelsalarmering
Ontspanning
Gemak
  • Maaltijdvoorziening
 

Wanneer u geïnteresseerd bent in een woning aan de Albert Cuypstraat dient u 55+ te zijn.

Voor meer informatie of inschrijving kunt u contact opnemen met onze consulent klantenservice: Yvonne Riemens. Yvonne is uw eerste contactpersoon wanneer u in de Albert Cuypstraat wilt gaan wonen. Zij begeleidt u van het eerste gesprek tot u in uw nieuwe woning woont.

De huur voor een woning in de Albert Cuypstraat bedraagt € 636,36 per maand. Voor de woningen in de Albert Cuypstraat worden geen servicekosten in rekening gebracht. Om u aan te melden voor een huurappartement/woning, kunt u ons aanmeldingsformulier 'aanmelding huurappartement/woning' invullen en mailen naar verhuur@woonzorggroepsamen.nl.

Wanneer u zorg nodig heeft, ontvangt u deze via Thuiszorg Samen. Hiervoor heeft u een WMO indicatie en/of beschikking thuiszorg nodig. De wijkverpleegkundige stelt de beschikking thuiszorg. De WMO indicatie kunt u zelf aanvragen bij de gemeente, maar wij kunnen u ook hierbij helpen.

Veelgestelde vragen

 
 

Contactpersoon: Yvonne Riemens

Yvonne is uw eerste contactpersoon wanneer u in de Albert Cuypstraat wilt gaan wonen. Zij begeleidt u van het eerste gesprek tot u in uw nieuwe woning woont.

Wilt u weten hoe lang de verwachte wachttijd voor een woning in de Albert Cuypstraat is? Bekijk dan ons actuele wachtlijstoverzicht.

Yvonne is te bereiken via:

Tel: 088- 619 4100
E-mail: y.riemens@woonzorggroepsamen.nl

of via onderstaande contactformulier.


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.