Welkom bij Huys ten Oghe

Telefoonnummer: 088 - 619 4820
E-mailadres: bemiddelingsbureau@woonzorggroepsamen.nl

Meer kunnen

“Ik heb in bed altijd koude voeten. Daarom brei ik sokken voor mijzelf. Maar ik was niet de enige met koude voeten. Daarom heb ik voor het hele huis sokken gebreid. Al mijn buren zijn er erg blij mee!” Aan elkaar denken, dat is Samen meer kunnen.

 
 

Uitwaaien in de badplaats Callantsoog

Houdt u van rust, of juist van reuring? In Callantsoog vindt u beide; rust in de winter en reuring tijdens het toeristenseizoen in de zomer. Als u wilt uitwaaien loopt u naar het strand, en als u zin heeft in gezelligheid vindt u op het dorpsplein allerlei winkeltjes en terrassen. Met het openbaar vervoer bent u snel in Schagen, Julianadorp en Den Helder.

Lees verder

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

In Huys ten Oghe kent iedereen elkaar. Het is een klein complex met zestien woningen, een grote binnentuin en een recreatieruimte waar u koffie en thee kunt drinken. Ook worden hier veel activiteiten georganiseerd voor zowel de bewoners als ouderen uit de omgeving.
De bewoners van Huys ten Oghe staan altijd voor elkaar klaar. Even een kopje suiker lenen van de buurman of de buurvrouw helpen. Geen enkel probleem. Maar als u zorg nodig heeft, is deze ook altijd dichtbij. Ons thuiszorgteam 't Zand - Callantsoog staat te allen tijde voor u klaar.

Ook als u niet in Huys ten Oghe woont, maar in een andere woning in Callantsoog of omgeving kunt u zorg krijgen van het thuiszorgteam 't Zand - Callantsoog. Onze medewerkers staan niet alleen klaar voor de bewoners van Huys ten Oghe, maar leveren ook zorg bij u thuis. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde woning blijven wonen. Het thuiszorgteam 't Zand - Callantsoog is een klein, lokaal team. Zo krijgt u zoveel mogelijk de zorg van dezelfde gezichten die u en uw omgeving als geen ander kennen.

Wonen in Huys ten Oghe

Alle appartementen in Huys ten Oghe hebben dezelfde indeling: Een woonkamer met keuken, een aparte slaapkamer met een terras, een ruime badkamer, hal met berging en een vaste trap naar de grote zolder waar uw familie kunt logeren of waar u spullen kunt opslaan. De woningen in Huys ten Oghe worden verhuurd door de Wooncompagnie.

Behandeling thuis

Heeft u fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of diëtetiek nodig? Bij Samen bieden we ook behandeling bij u thuis. Onze therapeuten werken in kleine teams met meerdere disciplines bij elkaar. U krijgt uw eigen vaste therapeut toegewezen. Dankzij de korte lijnen met het thuiszorgteam, zijn onze therapeuten altijd op de hoogte van uw actuele situatie en weet het thuiszorgteam wat uw behandelaar met u afgesproken heeft.

 
 
 

Uitgelichte activiteiten

 

Nieuws

27 maart 2018

​Word jij in jouw vakantie onze nieuwe collega?

Vind je het leuk om mensen te helpen, ben je zelfstandig, geduldig en kun je netjes werken? Voor een afwisselende, uitdagende vakantiebaan dichtbij huis met een leuk salaris ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees verder
 

Diensten en faciliteiten

 
Wonen
 • Samenwonen met niet- zorgbehoevende partner
 • Huisdieren toegestaan
 • Gemeenschappelijke tuin/terras
 • Winkels op loopafstand
 • Openbaar vervoer op loopafstand
Veiligheid
 • Brand- en inbraakbeveiliging
 • Personeelsalarmering
Ontspanning
 • Media (Internetcafé / Bibliotheek / Kabelkrant)
Gemak
 • Maaltijdvoorziening
 

Kosten en indicatie

Om in aanmerking te komen voor een huurappartement in Huys ten Oghe werken wij samen met Wooncompagnie. Wooncompagnie wijst de appartementen toe en beheert de wachtlijst.

Wanneer u zorg nodig heeft, ontvangt u deze via Thuiszorg Samen. Hiervoor heeft u een WMO indicatie en/of beschikking thuiszorg nodig. De wijkverpleegkundige stelt de beschikking thuiszorg. De WMO indicatie kunt u zelf aanvragen bij de gemeente, maar wij kunnen u ook hierbij helpen. Neem dan contact met ons bemiddelingsbureau.

Veelgestelde vragen

 
 

Contactpersoon: Yvonne Riemens

Om in aanmerking te komen voor een huurappartement in Huys ten Oghe werken wij samen met Wooncompagnie. Wooncompagnie wijst de appartementen toe en beheert de wachtlijst.

Yvonne is uw eerste contactpersoon als u in Huys ten Oghe komt wonen en thuiszorg bij Samen afneemt. Zij begeleidt u van het eerste gesprek tot het moment dat de zorg start. Dan neemt uw EVV (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende) deze taak over.

Yvonne is te bereiken via:

Tel: 088 - 619 4100
E-mail: y.vwoesik@woonzorggroepsamen.nl

Of via onderstaande contactformulier.


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.

 
 
 
 

Onze EVV's en Gespecialiseerd Verpleegkundigen

 
 • Simone Schaap

  Simone werkt als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) in Huys ten Oghe.

 • Annemieke Verresen

  Annemieke is wijkverpleegkundige in de regio Schagen (De Zandstee, Huys ten Oghe, Hornhoeve, Sabinahof & St. Maartenshof). Daarnaast werkt ze als gespecialiseerd verpleegkundige palliatieve en oncologische zorg voor de hele organisatie.

 • Diana Moens

  Diana is wijkverpleegkundige in de regio Schagen (De Zandstee, Huys ten Oghe, Sabinahof & St. Maartenshof). Daarnaast werkt ze als gespecialiseerd verpleegkundige chronische aandoeningen voor de hele organisatie.

 •