Welkom bij Angelapark

Telefoonnummer: 088 - 619 4000
E-mailadres: bemiddelingsbureau@woonzorggroepsamen.nl

Meer kunnen

“Ik woon al mijn hele leven in ‘Warmentuut’. Ik zou hier nooit weg willen. Toen mijn huis te groot werd, heeft Samen mij geholpen om een woning in Angelapark te krijgen.” Zorgen dat u kunt wonen waar u wilt, dat is Samen meer kunnen.

 
 

Gelegen in het monumentale Warmenhuizen

Warmenhuizen is een gezellig dorp met een monumentale dorpskern. In het centrum van het dorp ligt Angelapark. Voorzieningen zoals de bakker, slager, supermarkt, buurthuis, kerk, restaurants, snackbar en andere middenstand liggen op loopafstand. Op vrijdagmiddag is er een weekmarkt. Tijdens carnaval wordt het dorp gedoopt tot Bessenburcht.

Lees verder

Waar heeft u behoefte aan?

In Angelapark kunt u zelfstandig wonen in uw eigen huur- of koopappartement. Als u zelfstandig woont en u heeft zorg nodig, ontvangt u dat van ons thuiszorgteam Warmenhuizen. De huurappartementen worden verhuurd door Woonzorg Nederland. Alle appartementen beschikken over een kamer met keuken, een aparte slaapkamer met een terras of balkon, een extra (slaap)kamer, een ruime badkamer en een hal met berging.

Ook als u niet in Angelapark woont, maar in een andere woning in Warmenhuizen of omgeving kunt u zorg krijgen van het thuiszorgteam Warmenhuizen. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde woning blijven wonen. Het thuiszorgteam Warmenhuizen is een klein, lokaal team. Zo krijgt u zoveel mogelijk de zorg van dezelfde gezichten die u en uw omgeving als geen ander kennen.

In Angelapark worden diverse activiteiten georganiseerd door vrijwilligers. Denk hierbij aan bingo, een voorstelling of een modeshow. Ook is er een internetcafé en iedere maandagochtend wordt er een kerkdienst gehouden in de recreatiezaal.

Zo lang mogelijk zelfstandig

In Angelapark woont u zelfstandig. Heeft u moeite om uw dagindeling te bepalen? Dan kunt u terecht bij de dagactiviteiten in Angelapark. Hier kunt u ook terecht als u nog zelfstandig in de omgeving woont. Samen met een groep besteden we de dag op een gestructureerde manier. Zo kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Behandeling thuis

Heeft u fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of diëtetiek nodig? Bij Samen bieden we ook behandeling bij u thuis. Onze therapeuten werken in kleine teams met meerdere disciplines bij elkaar. U krijgt uw eigen vaste therapeut toegewezen. Dankzij de korte lijnen met het zorgteam, zijn onze therapeuten altijd op de hoogte van uw actuele situatie en weet het zorgteam wat uw behandelaar met u afgesproken heeft.

 
 
 

Uitgelichte activiteiten

 

Diensten en faciliteiten

 
Wonen
 • Samenwonen met niet- zorgbehoevende partner
 • Huisdieren toegestaan
 • Gemeenschappelijke tuin/terras
 • Winkels op loopafstand
 • Openbaar vervoer op loopafstand
Veiligheid
 • Brand- en inbraakbeveiliging
 • Personeelsalarmering
Ontspanning
 • Media (Internetcafé / Bibliotheek / Kabelkrant)
 • Activiteitenprogramma
 • Kapsalon / schoonheidsspecialiste / Pedicure
 • Rolstoelfiets / Duofiets
Gemak
 • Maaltijdvoorziening
 

Kosten en indicatie

De huurappartementen in Angelapark worden verhuurd door Woonzorg Nederland. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Wanneer u zorg nodig heeft, ontvangt u deze via Thuiszorg Samen. Hiervoor heeft u een WMO indicatie en/of beschikking thuiszorg nodig. De wijkverpleegkundige stelt de beschikking thuiszorg. De WMO indicatie kunt u zelf aanvragen bij de gemeente, maar wij kunnen u ook hierbij helpen.

Veelgestelde vragen

 
 

Contactpersoon: Nienke Kruijer

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nienke Kruijer-Sander van het Bemiddelingsbureau Zorg & Wonen. Nienke is uw eerste contactpersoon als u in Angelapark Kleinschaling Wonen komt wonen of thuiszorg bij Samen afneemt. Zij begeleidt u van het eerste gesprek tot het moment dat de zorg start. Dan neemt uw EVV (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende) deze taak over. Voor de verhuur van woningen in Angelapark kunt u terecht bij Woonzorg Nederland.

Nienke is te bereiken via:

Tel: 088 - 619 4100
E-mail: bemiddelingsbureau@woonzorggroepsamen.nl

of via onderstaande contactformulier.


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.

 
 
 
 

Onze Eerst Verantwoordelijke Verzorgenden (EVV's)

 
 • José van Amerongen

 • Carla Bruin

 •