Contactgegevens

Uw eerste aanspreekpunt

Heeft u specifiek vragen voor een van onze locaties, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende locaties. De contactgegevens vindt u rechts op deze pagina. Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met de receptie van Magnushof via 0224 - 21 11 11.

Heeft u een vraag over wonen en zorg? Neem dan contact op met een van onze consulenten via
0224 - 21 11 36 of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.

Organisatie

Postadres:

Woonzorggroep Samen
Jacob Ruysdaellaan 30
1741 KW Schagen

 
 
 

Veelgestelde vragen

 

Heeft u een klacht?

Natuurlijk proberen wij het u zoveel mogelijk naar de zin te maken. Toch kan het zijn dat u ergens ontevreden over bent. De eerste stap is dan een gesprek met de betreffende medewerker en/of diens leidinggevende. Als u na dat gesprek nog niet tevreden bent, kunt u een beroep doen op onze klachtenfunctionaris. U kunt bij onze klachtenfunctionaris terecht voor opvang, bemiddeling, informatie en voor advies over uw klacht.

De klachtenfunctionaris is te bereiken via:

Tel: 0224-211190
Mobiel: 06-13177407
E-mail: p.breed@woonzorggroepsamen.nl

Of vul onderstaande formulier in.

Als de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet het gewenste resultaat heeft, kunt u uw klacht indienen bij de externe klachtencommissie Facit waarbij we zijn aangesloten. Het staat u ook vrij om uw klacht direct bij de externe klachtencommissie in te dienen. Als u dat wilt, begeleidt onze klachtenfunctionaris u bij het officieel indienen van een klacht en bij het traject dat daarna volgt.

Geschillencommissie
Woonzorggroep Samen is aangesloten bij de geschillencommissie. Als u het niet eens bent met de afhandeling van uw klacht, dan kan de klachtenfunctionaris deze mogelijkheid van afhandeling met u bespreken. Meer informatie over de geschillencommissie vindt u hier.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
 
 

Folders

Hier kunt u onze folders inzien. Wilt u de folders liever op papier ontvangen?

Stuur dan een e-mail met de door u gewenste folders en hoeveelheid, uw naam en uw adres naar klantenservice@woonzorggroepsamen.nl. Wij zorgen er dan voor dat u de folders zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.