Contactgegevens

Uw eerste aanspreekpunt

Heeft u specifiek vragen voor een van onze locaties, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende locaties. De contactgegevens vindt u rechts op deze pagina. Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met het Samen Contact Centrum via 088 - 619 4000.

Heeft u een vraag over werken bij Samen? Neem dan contact op met onze afdeling recruitment via 088 - 619 4630 of stuur hier een mail. Voor stage verzoeken verzoeken wij u hier een mail naartoe te sturen.

Heeft u een vraag over zorg en wonen? Neem dan contact op met een van onze consulenten via

088 - 619 4100. of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.

Organisatie

Postadres:

Woonzorggroep Samen
Jacob Ruysdaellaan 30
1741 KW Schagen

 
 
 

Veelgestelde vragen

 

Heeft u een klacht?

Natuurlijk proberen wij het u zoveel mogelijk naar de zin te maken. Toch kan het zijn dat u ergens ontevreden over bent. De eerste stap is dan een gesprek met de betreffende medewerker en/of diens leidinggevende. Als u na dat gesprek nog niet tevreden bent, kunt u een beroep doen op onze klachtenfunctionaris. U kunt bij onze klachtenfunctionaris terecht voor het indienen van een formele klacht, opvang, bemiddeling, informatie en voor advies over uw klacht.

De klachtenfunctionaris is te bereiken via:

Tel: 088 - 619 4602
E-mail: patrick.breed@wzgsamen.nl

Of vul onderstaande formulier in.

Als het het indienen van een formele klacht of de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet het gewenste resultaat heeft, kunt u uw klacht indienen bij de externe klachtencommissie Facit waarbij we zijn aangesloten. Zie hiervoor het reglement op de website van Facit. Het staat u ook vrij om uw klacht direct bij de externe klachtencommissie in te dienen. Als u dat wilt, begeleidt onze klachtenfunctionaris u bij het officieel indienen van een klacht en bij het traject dat daarna volgt.

Geschillencommissie
Woonzorggroep Samen is aangesloten bij de geschillencommissie. Als er een geschil is tussen u en ons over de inhoud van de zorg- en dienstverleningsovereenkomst of de totstandkoming of uitvoering daarvan, kunt u een geschil aanhangig maken bij de Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Geboortezorg volgens het reglement van de Geschillencommissie. Deze vindt u hier.

Ook wij kunnen een geschil voorleggen aan de Geschillencommissie. Daarvoor hebben wij wel uw instemming nodig.

Klachten Wet Zorg en Dwang (WZD)
Indien u een klacht heeft die betrekking heeft op de Wet Zorg en Dwang, dan kunt u deze indienen bij de Klachtencommissie Onvrijwillige Zorg (KCOZ). Op de website www.kcoz.nl vindt u meer informatie over de procedure en de wijze waarop u uw klacht kunt indienen.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoe? Dat leest u in ons privacy statement.
U heeft ons privacystatement gelezen en gaat akkoord.

 
 

Folders

Hier kunt u onze folders inzien. Wilt u de folders liever op papier ontvangen?

Stuur dan een e-mail met de door u gewenste folders en hoeveelheid, uw naam en uw adres naar klantenservice@woonzorggroepsamen.nl. Wij zorgen er dan voor dat u de folders zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.